.

.

Arrtx Guașă Vopsea Set, 18 Culori x 30ml Jeleu Cupa Design Guașă cu Paleta, Guașă, Acuarelă Pictură Potrivit pentru Colecționar, Artiști Proiectarea, Graffiti, Pictura Portret (Yamabuki)

Arrtx Guașă Vopsea Set, 18 Culori x 30ml Jeleu Cupa Design Guașă cu Paleta, Guașă, Acuarelă Pictură Potrivit pentru Colecționar,

RON 75.00

Suma
În stoc

???? 【18 Culori Diferite x 30ml HIMI Guașă】Alb, Alb de Titan, Deep Red, Oliver Gri, Maldive, Cloud Peninnah, maro, albastru de Prusia Albastru, Portocaliu Roșu, Verde Frecvență, Turcoaz, Lila, Negru, Lacul Albastru, Galben Mediu, Galben Lamaie, Napoli Galben.Când culori luminoase apar pe poze, este ca lumina soarelui să strălucească în camera ta. ???? 【Pigmenți de înaltă Calitate】pigmenții de Arrtx AJG-001 Guașă Vopsea Set superior de acoperire și uscare rapidă, ușor de culoare, și să fie diluat cu apă pentru amestecarea culorilor.Când gros pictura, acesta poate fi spart după guașă uscat. ???? 【Unic de Design】cutie se potriveste vibrante și drăguț guașă cesti cum ar fi jeleu, și există un brâu și o carte poștală poate fi culoarea test de carduri. ???? 【Pachet portabil】depozitarea paleta de setul este fabricat din plastic, și există o lumină paleta pentru pictura pentru a transporta sau doar bilețel pentru a omori timpul atunci când stau acasă. ???? 【Non-Toxic și Ușor de Utilizat】Acest set este mare atât pentru pictori profesionisti sau incepatori, este distractiv de a lucra cu vopsea si merge fara probleme, cu un pic de apă.Culori subțire cu apă și sunt ușor de reumezite dacă este lăsat să se usuce pe paleta.Este ușor de utilizat atât pentru profesioniști și începători, potrivit pentru artiști și toți cei care iubesc pictura și doresc să învețe guașă pictura.Acesta vă oferă 18 culori vibrante, cu o cantitate mare de vopsea cu guașă pentru fiecare jeleu cupa.Cu foarte pigmentate vopsele guașă, inspirația ta va fi mai ușor pentru a afișat pe hârtie și a evoluat mai bine, aduce ideea in realitate.Între timp, jeleu unic cupa design-ul este foarte convenabil de a transporta, doar lacrima deschideți capacul de jeleu cană și pune-l în paintbox.Puteți folosi o mulțime de vopsea seturi, cum ar fi acuarelă, vopsea de ulei, vopsea pe bază de acril, și mai mult.Ai folosit stil drăguț jeleu cupa guașă stabilit?.Este ușor de utilizat atât pentru profesioniști și începători, potrivit pentru artiști și toți cei care iubesc pictura și doresc să învețe guașă pictura.Acesta vă oferă 18 culori vibrante, cu o cantitate mare de vopsea cu guașă pentru fiecare jeleu cupa.Cu foarte pigmentate vopsele guașă, inspirația ta va fi mai ușor pentru a afișat pe hârtie și a evoluat mai bine, aduce ideea in realitate.Între timp, jeleu unic cupa design-ul este foarte convenabil de a transporta, doar lacrima deschideți capacul de jeleu cană și pune-l în paintbox.Există 18 de culori luminoase cupe jeleu guașă aranjate într-o cutie de plastic, pentru a le putea scoate cu ușurință.Chiar dacă ai pierdut culoarea, pentru accidental, alege jeleu mic cupa în orice moment și puneți-l în cazul în care doriți, în loc de a alege guașă și spălarea vopseaua caz.

Caracteristicile declarate

Produse conexe