.

.

FREEZYMAN Lephsnt Portabil Gât Ventilator,Lamă Reîncărcabilă Ventilator,Personal Agățat de Gât Ventilator,Portabil,Desfrunziți,Căști de Design,USB Alimentat Ventilator,3 Viteze (Culoare : Albastru)

FREEZYMAN Lephsnt Portabil Gât Ventilator,Lamă Reîncărcabilă Ventilator,Personal Agățat de Gât Ventilator,Portabil,Desfrunziți,Căști

RON 284.36

Suma
În stoc

【SIGURANȚĂ și MÂINILE GRATUIT】Ușoare căști de design vă permite pentru a elibera mâinile oriunde.Portabil gât fan rezolvă parul cret problema de cele tradiționale,poate fi folosit în condiții de siguranță pentru copii și persoane în vârstă.Vă puteți bucura de răcoarea cu pace a mintii. 【3 VITEZE si SCHIMBĂTOARE UNGHI】Jurul gâtului ventilatorului se poate regla 3 viteze ale vântului la va bazate pe nevoile dumneavoastra.Cu 3 D surround prize de aer în jurul gâtului, se poate tine la rece în vreme caldă.Și puteți ajusta unghiul la voi, care este convenabil pentru tine de a utiliza, în orice moment și în orice ocazie. 【ZGOMOT REDUS DESIGN & USOARE】Realizate din Eco-friendly ABS si silicon,agățat de gât fan este la fel de ușoare ca un telefon mobil.Și de a oferi un mediu liniștit în timp ce utilizați,făcându-te gratuit la zgomot de interferență. 【REÎNCĂRCABILĂ și de LUNGĂ DURATĂ 】reîncărcabilă gât ventilatorul poate fi acuzat de calculatoare, încărcătoare de telefon mobil, portabil putere banca, laptop-uri, etc. 1200m Ah baterie litiu baterie de capacitate oferi 2-6 ore de lucru durata (depinde viteze diferite),oferă un seif și o experiență de lungă durată. 【ȚINE de RĂCIRE ORIUNDE si ORICAND】Cu luminozitate și flexibilitate, modernizate gât ventilator este foarte potrivit atât pentru interior și activități în aer liber cum ar fi de odihnă la domiciliu,birou, camping, călătorie, drumeții și alpinism.Culoare Nume : Green Portable Gât Personal Fan de Sport, în aer liber, piscină Interioară.

Caracteristicile declarate

Produse conexe