.

.

XZHZN-czzj Oglinda Retrovizoare de Fixare Mobil GPS Auto Universal Oglinda Retrovizoare Navigare Vehicul Suport (Color : #1)

XZHZN-czzj Oglinda Retrovizoare de Fixare Mobil GPS Auto Universal Oglinda Retrovizoare Navigare Vehicul Suport (Color : 1)

RON 44.80

Suma
În stoc

★ Caietul de sarcini : oglinda retrovizoare de fixare, ABS+ silicon. ★ AVANTAJ : braț Telescopic de design, Potrivit pentru 4-6.5 inch telefoane mobile. ★ UȘOR DE UTILIZAT : ventuza panoul de instrumente, sigur și stabil, nu se încadrează off. ★ SCENE : suport auto Universal, compatibil cu diferite modele de masini si diverse modele de telefoane mobile. ★ SERVICIU : Dacă aveți orice întrebări, nu ezitati sa ne contactati, va vom raspunde in 24 de ore pe zi. ►Acest gravitatea suport de telefon este proiectat cu Unic Gravitatea Mecanism, doar pune telefonul pe acesta și titularul de arme va auto si clip de blocare, durabil si elegant din aliaj de aluminiu suport braț cu silicon moale pad, țineți ferm telefonul tău și de a proteja-l de la zero.Nu este nevoie pentru a lipi pe placa de metal mai.►De înaltă calitate din aliaj de metal cu brațele aduce un mult mai stabil și sate puterea de a organiza și repara telefonul în timp ce conduceți, are o durată de viață mai lungă.Nume produs : Masina de Suport de Telefon Aplicabile faptei : telefon mobil, masina de modele Aplicabile : universal Culoare : albastru Material : gel de Siliciu Pachetului : 1 x suport de telefon mobil►de Ce să alegeți Pai Tree Suport Auto pentru masina ta?1.Telefon mobil titularul are un frumos, aspect nobil.2. Chiar cu o singură mână operation4.Ușor de inserare / ștergere a telefonului mobil.

Caracteristicile declarate

Rear view mirror fixing bracket,ABS+ silicone :

Produse conexe