.

.

Pyle de Rezervă din Spate Vedere aparat de Fotografiat Auto Ecran de Monitor de Sistem de Parcare & Inversă a Distanței de Siguranță la Scară Linii, rezistent la apa, Viziune de Noapte, 170° Unghi de Vizualizare, 7 LCD Video de Culoare de Afișare pentru Vehicule - (PLCM7700)

Pyle de Rezervă din Spate Vedere aparat de Fotografiat Auto Ecran de Monitor de Sistem de Parcare & Inversă a Distanței de Siguranță

RON 154.70

Suma
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. .BACKUP CAMERA din SPATE : UN accidentat de rezervă din spate vedere aparat de fotografiat cu reproducere true color și video de ieșire de 1.0 V PP-75 Ohm.Ea are un lux scăzut de performanță și un unghi larg de vizualizare de 170°.Are o culoare de reproducere a imaginii și balansul de alb automat.MONITOR LCD ECRAN : Aceasta camera de rezervă monitor vine cu 7" TFT/LCD, 420 linii rezoluție orizontală și NTSC/PAL sistem video.Se poate conecta la alte camera sursă și are putere automată cu treapta de marșarier de activare.MONTARE : pe Ambele mașină de camera de backup și de rezervă monitorul aparatului foto sunt montabil.Masina din spate vedere aparat de fotografiat poate fi montat la același nivel sau agățat.Masina aparat de fotografiat monitor are o ventuza permițându-i să fie montate pe tablouri de bord și geamuri.Rezistent la apă fără Fir control de la distanță; 17-picior RCA cablu; cabluri de Alimentare - 16 : 9 cu Ecran Lat. - Pixeli : 646 x 540. - 420 Linii TV Rezolutie. - HD de Înaltă Rezoluție de Afișare. - Două intrări video. - Alimentare : DC12 V. - Dimensiuni (W x H x D) : 7.60 x 5.24 x 0.98. - Clasa marin rezistent la apa IP68. - Viziune De Noapte De Lumină Scăzută Capacitate. - Built-in de la Distanță Scară Linii. - 170 Grade Unghi De Vizualizare Larg De Lentile. - Auto Ajustare a Imaginii x 0.67 x 0.67.

Caracteristicile declarate

Produse conexe