.

.

KANULAN Utilitate Cărucioare de Rulare Serviciu de Stocare Cărucior Raft Legume Fructe Raft de Depozitare Coș de Suport pentru Baie Bucatarie(Culoare:Alb)

KANULAN Utilitate Cărucioare de Rulare Serviciu de Stocare Cărucior Raft Legume Fructe Raft de Depozitare Coș de Suport pentru

RON 172.72

Suma
În stoc

【Roți】 : Cu 4 roți în partea de jos pentru convenabil și gratuit în mișcare.Echipat cu frână pentru a preveni alunecarea, roți este de 360 de grade rotativ pentru easy direcțiile de schimbare. 【Grele】 : Fiecare nivel poate suporta 15kg/33.07 kg greutate la majoritatea.Atunci când doriți să immoblize această poziție raft, tot ce trebuie sa faci este doar la un pas de fixare a supapei pe roți, iar tu NU trebuie să vă faceți griji că va fi mișcat de forța vântului. 【Ventilație】 : Vom adopta plasă de design pe fiecare nivel, astfel încât fructe și legume va fi liber de mediu umed și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.De asemenea, se va ține alte elemente stocate în ordine și curat. 【Culori si Dimensiuni】 : 3 niveluri, 63×45×26cm/24.8 x 17.7 x 10.2 inch. 2 culori disponibile : Negru, Alb.Vă rugăm să alegeți în funcție de preferințele dumneavoastră. 【Netedă și Material】 : Vom folosi premium material oțel carbon pentru a produce turnul nostru de haine, oxidare și la coroziune.Cu margini netede, nu trebuie să vă faceți griji că veți suferi de leziuni accidentale atunci când îl mutați.Culoare : Alb.

Caracteristicile declarate

Produse conexe