.

.

Unghiera de Călătorie Mini Set Manichiura Nail Clipper Set Oțel Carbon Pedichiura Îngrijire Frumusețe Set Portabil cu carcasa din Plastic (Aur, Argint) unghiera set (de Culoare : Aur)

Unghiera de Călătorie Mini Set Manichiura Nail Clipper Set Oțel Carbon Pedichiura Îngrijire Frumusețe Set Portabil cu carcasa

RON 307.64

Suma
În stoc

portabil dimensiune : unghii set vine cu o husa de piele pentru a stoca dvs. de instrumente.puteți pune cu ușurință în orice geantă sau geantă de umăr.toate în toate, foarte potrivit pentru călătorie sau utilizarea de familie.Potrivit pentru toate tipurile de unghii și ornamente, inclusiv bărbați, femei, fete, băieți și vârstnici.Unghii mașină de tuns set este fabricat de înaltă calitate din oțel carbon, ascuțit și puternic. 7-bucată set, set complet de mână, picior și fața.Un frumos artizanale set manichiura; perfect pentru picior, de mână și de îngrijire facială.Este mult mai economic decât să cumpere separat.Unghii set vine cu un mic portabil cutie de plastic care poate fi deschis cu ușurință.Este, de asemenea, foarte ușor, astfel încât să puteți purta cu tine în geantă în fiecare zi, sau o poți lua cu tine atunci când călătoriți.pentru sănătate : cel mai bine este de a folosi propriile dvs. de îngrijire a unghiilor kit singur, ca un instrument separat pentru degete și degetele de la picioare, pentru a evita răspândirea de infecții fungice.pentru sanatatea ta, este în valoare de având un singur set pe hand Product nume : unghiera set Product material : carbon steel Specification : 7-bucată set Weight : aproximativ 110 grams Box de culoare : argint, gold Nail clipper kit de culoare : argint, gold Suitable pentru mulțimea : adulți/elderly Tips : 1. Din cauza manuală de măsurare, unele mici erori pot să apară, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.2. Datorită diferite unghiuri de fotografiere și de lumină, ușoară aberatiile cromatice pot să apară, vă rugăm să înțelegeți.3. Vă rugăm să rețineți că, atunci când curățarea produsului, vă rugăm să ștergeți produsul cu apă și o cârpă moale în timp și ștergeți-l uscat.4. Vă rugăm să rețineți că acest produs este ușor de zero degetele, vă rog, puneți-l într-un loc ferit de copii, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.7. Există și alte produse din acest magazin, vă sunt binevenite pentru a vizita din nou!.

Caracteristicile declarate

7-piece set :
Weight:
about 110 grams
Box color:
silver, gold
Nail clipper kit color:
silver, gold
Suitable for the crowd:
adults/elderly
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :

Produse conexe