.

.

Anstoy Electric cu Gel Balonul Blaster AEG AKM-47 pentru Activități în aer liber-Lupta de Fotografiere Joc de Echipa (Galben)

Anstoy Electric cu Gel Balonul Blaster AEG AKM-47 pentru Activități în aer liber-Lupta de Fotografiere Joc de Echipa (Galben)

RON 119.98

Suma
În stoc

[În condiții de siguranță și de distracție] : gel balonul blaster este un sigur lansator de jucărie.Se trage o fragilă gel mingea ca un proiectil, astfel încât atunci când bomba de apă este lansat, acesta va exploda imediat după confruntă cu un obstacol, formând un morman de fragmente mici.Odata uscat, ele vor dispărea complet.Ei nu va pata hainele noastre comune tunuri de apă, NERF si ventuza lansatoare.Este o jucărie sigură de lansare, care nu va provoca daune la oameni sau animale. [Cadou Ideal] : rata de foc de gel balonul blaster este foarte rapid, și se poate trage până la 300 de gel bile pe minut.Gama este vorba de 50-64 de picioare, ritm rapid de foc și cu rază lungă de fotografiere poate oferi o foarte reală și experiență interesantă.Acesta este un ideal cadou pentru petrecere și diverse sarbatori (Paste, Halloween, ziua Recunostintei, Crăciun, Anul Nou) și rafinat cadouri de ziua de nastere pentru copii. [Potrivit pentru multe locuri] : Gel blaster sunt realizate în condiții de siguranță și materiale ecologice , care sunt sigure pentru copii , adulti , animale , obiecte , sunt nedureroase , pata-free sau curat !Hidrogel balonul blaster este potrivit pentru curți , jungle , dealuri , teren plat sau în condiții de siguranță fabrici abandonate .Aceasta este o mare de divertisment , în special pentru jocuri de grup !. [Ușor de utilizat] : Acest gel bilele blaster este alimentat de la un 7.4 V 1200m Ah baterie și este echipat cu un smart protection S. U. B cablu de încărcare .Gel balonul blaster a fost asamblat , trebuie doar să instalați bateria și gel de bile glonț (complet înmuiate timp de 3-4 ore ) , activați comutatorul , și vă puteți bucura de ore de divertisment !. [Ceea ce este inclus?] : Inclusiv un complet de gel blaster, reutilizabile acumulator litiu-ion și reîncărcabilă USB, revista, 5000 gel minge de gloanțe, ochelari de protecție, manual de instrucțiuni.După războiul de familie este de peste, ai nevoie doar pentru a conecta bateria la USB pentru a încărca.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile declarate

Produse conexe