.

.

HAINING G1/2In Platforma Bazinului Electronice Automate cu Senzori Non-Contact Baie Chiuveta de Robinet, Mâner Unic de Control al Temperaturii(20cm)

HAINING G1/2In Platforma Bazinului Electronice Automate cu Senzori Non-Contact Baie Chiuveta de Robinet, Mâner Unic de Control

RON 171.48

Suma
În stoc

[Distanta de detectare] : senzorul robinet adoptă în infraroșu apropiat tehnologia de aplicare, precum și principalele distanta de detectare este de 700mm-2000mm lungime de undă. [Lista de produse] : lista De ambalare de inducție robinet include 1 robinet, 1 cutie de control, 2 furtunuri și 1 șurub kit. [Produs de performanță] : multi-strat de galvanizare procesul de inducție robinet este bine, nu este ușor de rugină și coroziune, și este ușor de curățat. [Material] : senzorul robinet este fabricat de înaltă calitate din alama material, care este rezistent la coroziune, durabil, și are o durată lungă de viață.Se folosește de înaltă sensibilitate primirea de material fotosensibil, care este sensibil și convenabil, și este alimentat de la baterie. [Intelligent Sensor] : senzorul inteligent tehnologie de senzor de robinet, la distanta de detectare este de 15-20cm, care este mult mai convenabil de a folosi.Material : Alama Temperatura de Lucru : 80 Presiune Nominală : 0.3-0.6 mpa Supapa de Baza Diametru : 40mm / 1.6 într-Tip de Instalare : Spirala Funcție de Categorie : Inducție Robinet Metodă de Deschidere : Inductiv Baterie : 4 x Baterii AA (Nu sunt Incluse) Structură de Forma : Singur Tip de Conexiune : cu Baterii de Admisie și de Evacuare Țeavă de Diametru : G1/2in Fir Aplicabile Tip : Robinet Bazin Stil : Simplu și de Lux, Tehnologie Suprafeței : Galvanizare Aplicabile Locuri : Baie, wc, bucatarie, hotel, loc public, etc. Inaltime : Aprox. 20cm / 7.9 în, 30cm / 11.8 în (optional) Greutate : Aprox. 1332g-1460g / 47oz-51.5 oz Package Lista : 1 x Robinet de Apă 1 x Control Box 2 x Furtun 1 x Șurub Kit Note : 1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Caracteristicile declarate

Produse conexe