.

.

Taur G2C Tocuri, Polimer OWB Toc se Potrivesc Taur G2C/G3C, Taur Mileniu PT111/PT140 G2. În Afara Betelie Transporta Toc, Degetul Arătător Sistem De Eliberare/Reglabil Cant. Zbaturi/Clemă De Curea Opțiuni.

Taur G2C Tocuri, Polimer OWB Toc se Potrivesc Taur G2C/G3C, Taur Mileniu PT111/PT140 G2. În Afara Betelie Transporta Toc, Degetul

RON 86.60

Suma
În stoc

★【OWB Toc se Potrivesc Taur G2 C】 : Aceasta este calitatea noastră de bine Polimer OWB Toc tailor-made pentru Taur G2 C / G3 C/ Taur Mileniu PT111 G2 / PT140 G2. Este nu numai de înaltă precizie, dar, de asemenea, robust și durabil.Toc de Pistol de pe centura este suficient de confortabil pentru zi cu zi purta, vă puteți proteja oricând, oriunde. ★【 Auto Sistem de Blocare】 : Nivelul II sistem de reținere înseamnă că nu va elibera arma până când nu apăsați butonul de eliberare în jos ca te trage pentru a crește siguranța personală.Asta înseamnă că toc fi capabil de a indura cele mai grele mediul de operare și este perfect echipamente militare, antrenorul, agențiile de aplicare a legii mai ales personal de protecție. ★【Reglabil 'POSI-dați CLICK pe' Retenție & Cant】 : Când toc Taur G2 C Pistol, veți auzi un mic "CLICK" să știi că arma ta este în siguranță în toc, nu va ieși dacă vrei.Cant (sau Transporta Unghi) este reglabilă de la -180 la +180 de Grade, asigura rapid și netedă trage, personalizate pentru nevoile dumneavoastra, Apendicele, partea Puternică, în Spatele șoldului sau Cruce trage transporta. ★【Puternic, Durabil Zbaturi】 : arma Noastră toc se potrivesc la 1,5-2 inch latime curea.Nu este doar ușor de utilizat, dar, mai important, Un puternic durabil zbaturi pot să te las să evite accidente care pun în pericol viața. ★【Llfetime Garanție】Fără întrebări politica de retur și Garanție pe Viață.Dacă pentru orice motiv nu sunteți de acord, vă rugăm să nu ezitați să contactați 24/7 Servicii pentru Clienți, vom sta în spatele calitatea muncii noastre!. ★【Incompatibile】vă Rugăm să rețineți aceste tocuri sunt nu se potrivesc pentru orice atașament ca laser/lumina accesorii.Nu pentru pro/plus model.

Caracteristicile declarate

Produse conexe