.

.

Termistor NTC, Echipamente Electrice de Protecție Ușor de Utilizat, cu 60mm Emailate Sârmă pentru Instrument de Linie de Compensare a Temperaturii(10K)

Termistor NTC, Echipamente Electrice de Protecție Ușor de Utilizat, cu 60mm Emailate Sârmă pentru Instrument de Linie de Compensare

RON 29.80

Suma
În stoc

Sensibilitate înaltă și largă gamă de temperaturi de operare.Ușor de utilizat, ușor pentru a procesa în forme complexe.Stabilitate bună și puternică capacitate de suprasarcină.Termistor pot fi utilizate ca circuite electronice, componente pentru instrument de linie de compensare temperatură și diferența de temperatură rece temperatura de joncțiune de compensare, etc. De dimensiuni mici, capabil să măsoare diferența de temperatură care alte termometre nu se poate măsura.Caracteristică : 1. Termistor pot fi utilizate ca circuite electronice, componente pentru instrument de linie de compensare temperatură și diferența de temperatură rece temperatura de joncțiune de compensare, etc. 2. Sensibilitate înaltă și largă gamă de temperaturi de operare.3. De dimensiuni mici, capabil să măsoare diferența de temperatură care alte termometre nu se poate măsura.4. Ușor de utilizat, ușor pentru a procesa în forme complexe.5. Stabilitate bună și puternică capacitate de suprasarcină.Caietul de sarcini : Valoarea Rezistenței : 1 K,.

Caracteristicile declarate

Resistance Value:
1K,

Produse conexe