.

.

Tăiere Păr Guler Rezistență Puternică Și Ușor De Curățat Rezistent La Apa Moale Confortabil Vopsirea Părului Șal(Violet)

Tăiere Păr Guler Rezistență Puternică Și Ușor De Curățat Rezistent La Apa Moale Confortabil Vopsirea Părului Șal(Violet)

RON 24.98

Suma
În stoc

Ușor de Curățat : Impermeabil si non stick de păr, cu părul rupt care se încadrează la fel de repede ca de suflare, material silicon este rezistent la apă și ușor de curățat.Depozitare ușoară : rezistență Puternică, nu este ușor să se deformeze, aleatoare pliante, rezistență puternică și depozitare ușoară.Confortabil, Moale : noul material silicon este moale si confortabil, moale ca laptele, deci nu se poate pune jos.Utilizarea pe scară largă : vopsirea Părului capul este mare pentru salon de păr profesional si saloane de frumusete sau de a folosi la domiciliu, poate fi folosit pentru tuns, permanent, vopsea de par, coafuri, bărbierit, etc. Fata grele : Construit în obiecte grele în față, care poate face acest lucru de păr de tăiere guler picătură naturale, eficiente de a păstra clienții haine curate.Caracteristică : 1. Ușor de Curățat : Impermeabil si non stick de păr, cu părul rupt care se încadrează la fel de repede ca de suflare, material silicon este rezistent la apă și ușor de curățat 2. Depozitare ușoară : rezistență Puternică, nu este ușor să se deformeze, aleatoare pliante, rezistență puternică și ușor de stocare 3. Confortabil, Moale : noul material silicon este moale si confortabil, moale ca laptele, deci nu poți pune-l jos 4. Utilizarea pe scară largă : vopsirea Părului capul este mare pentru salon de păr profesional si saloane de frumusete sau de a folosi la domiciliu, poate fi folosit pentru tuns, permanent, vopsea de par, coafuri, bărbierit, etc 5. Fata grele : Construit în obiecte grele în față, care poate face acest lucru de păr de tăiere guler picătură naturale, eficiente de a păstra clienții haine curate caietul de sarcini : Tip de Element : Tăierea Părului Guler Material : Gel de Siliciu de Dimensiune Produs : Aprox. 30 cm / 12 inch Interval : Aprox.17cm / 6.7 în Lista de pachete : 1 x tuns Guler .

Caracteristicile declarate

Item Type:
 Hair Cutting Collar
Material:
Silica Gel
Product Size:
Approx. 30cm / 12in
Interval:
Approx.17cm / 6.7in
Package List:
1 x Hair Cutting Collar    :

Produse conexe