.

.

YITIANTIAN Tacâmuri Picurator Ustensilă Rafturi de Uscare de Scurgere Rack Tacâmuri Organizator Lingura Furculita Bețigașele Titularul ustensile de Bucătărie Tava pentru Bucatarie Organizator Ustensilă Titular (Culoare : O)

YITIANTIAN Tacâmuri Picurator Ustensilă Rafturi de Uscare de Scurgere Rack Tacâmuri Organizator Lingura Furculita Bețigașele

RON 41.60

Suma
În stoc

Acest versatil și convenabil ustensile caddy poate organiza o varietate de elemente.tacâmuri titularul nu numai vă permite să organizați ustensile, dar, de asemenea, adaugă o notă de eleganță și finețe pentru orice bucatarie este folosit în.Multifunctional bagaje, tacamuri pot fi stocate cu ușurință, fără a lua spațiu.Separate de design , de mare capacitate internă , disponibil în 3 grile , mai clar classiffication , mai convenabil de a lua.Nume produs : tacâmuri holder Functions : depozitare tacamuri, cutite, de bucatarie accessories Please notă : 1. Inainte de a cumpara, vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea.2. Fotografii de produs nu includ alte elemente decât produsul tacamuri raft.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Din cauza manual eroare de măsurare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul, astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.ustensile de bucătărie, titularul poate potrivi pe blaturi confortabil, fără limitarea de spațiu.Tacâmuri cutie este un element esențial accesoriu de bucătărie, deoarece acesta previne tacâmurile de a dezorganiza contoare și sertare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe