.

.

Din Oțel inoxidabil 1/4 T-Nuci -4 Dinte Tee Piuliță cu 1/4-20 Fire pentru Interior sau pentru Exterior cu Mobilier, Alpinism Deține, sau Picioare de Nivelare (10)

Din Oțel inoxidabil 1/4 T-Nuci -4 Dinte Tee Piuliță cu 1/4-20 Fire pentru Interior sau pentru Exterior cu Mobilier, Alpinism

RON 18.64

Suma
În stoc

T Nucile sunt făcute de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 304, pentru Interior sau Exterior. 304 din Oțel Inoxidabil are o Excelentă rezistență la Coroziune și este folosit în multe Industrială și de Manipulare a Alimentelor Aplicații.T-Nuci sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de Orb Nuci care folosesc 4 dinți să sape în lemn să țineți Piulița de filare atunci când instalați șurubul.Ambalaj simplu pentru a menține Prețul scăzut. 1/4-20 din Oțel Inoxidabil T-piulițele (10 Pack) Mare pentru multe Interioară sau în aer liber utilizări, inclusiv - Mobilier, Alpinism Deține, Picioare de Nivelare și multe alte proiecte.Fabricat din 100% 304 din Oțel Inoxidabil pentru Rezistență Excelentă la Coroziune și durată lungă de viață.Cum Judecătorul de Calitate?Știm 4 dinte de T-Nuci sunt simple piese de hardware, astfel încât ceea ce le face diferite?1. Dimensiunea filetului (desigur, acest lucru este cel mai evident)2. Material (Material de Bază : Gradul de Oțel Inoxidabil sau din Oțel Acoperire : fără strat de acoperire sau un strat, cum ar fi Zinc) 3. Grosimea materialului (Grosime de fir de zona, de bază, și dinți) 4. Penis de lungime și lățime (Cât de înalt și cât de mare vârfurile sunt foarte foarte mult între producători.Acest lucru poate avea un efect pe cat de bine T-Nuci ține în lemn.)5. Fir de Calitate (Cât de ușor șuruburile pot fi filetate în fire și Cât de puternică Firele sunt.) Sperăm că aceste informații vă vor ajuta să alegeți dreptul de Hardware pentru urmatoarea ta slujba.

Caracteristicile declarate

Produse conexe