.

.

Runda Rola T Slot de Primăvară Nuci, 50Pcs Standard European Elastic Nuci, Marmura Nuci, Ușor de instalat și de folosit, Convenabil de a Înlocui(M8)

Runda Rola T Slot de Primăvară Nuci, 50Pcs Standard European Elastic Nuci, Marmura Nuci, Ușor de instalat și de folosit, Convenabil

RON 39.58

Suma
În stoc

Design rezonabil, ușor de instalat și de a folosi.Inclusiv 50pcs rotund rola T slot de primăvară nuci, mare pentru a înlocui.Fabricat de înaltă calitate din oțel carbon, durabil și de durată lungă de viață.Aspectul Compact, se pot întâlni diferite de utilizare ocazie.Suprafața este placat cu nichel pentru a preveni rugina si coroziune.Caracteristică : 1. Fabricat de înaltă calitate din oțel carbon, durabil și de lungă serviciu life2. Suprafața este placat cu nichel pentru a preveni rugina și corrosion3. Aspectul Compact, se pot întâlni diferite de utilizare occasion4. Design rezonabil, ușor de instalat și de use5. Inclusiv 50pcs rotund rola T slot de primăvară de nuci, o mare pentru a replace Specification : Tip de Element : Rotund Rola T Slot de Primăvară Nut Material : Carbon steel Surface Tratament : Nichel plating Optional Stil : M5, M6, M8 Lista de pachete : 50 x Rotund Rola T Slot de Primăvară Piuliță.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Round Roll T Slot Spring NutMaterial
Surface Treatment:
Nickel platingOptional Style
Package List:
50 x Round Roll T Slot Spring Nut :

Produse conexe