.

.

Entyle Suzeta Clipuri - 2 Pack Copil Suzeta Titular Clip pentru Baiat si Fata, Desene animate Papusa Bebelus cu Suzeta Lese cu Clip Dedicat pentru Sugari Soothie Copii Dentiție Jucării Teether (Leu Grup)

Entyle Suzeta Clipuri - 2 Pack Copil Suzeta Titular Clip pentru Baiat si Fata, Desene animate Papusa Bebelus cu Suzeta Lese cu

RON 25.98

Suma
În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. ❀De siguranță Material : Suzeta clip de curea se face de înaltă calitate durabil material de bumbac, de lungă durată și în condiții de siguranță de utilizat și ușor de curățat, pur și simplu curățați cu suzeta, servetele sau se spală în apă caldă. ❀Premium Clipuri : Nostru suzeta clip sunt BPA și Ftalat gratuit nu va rugini, a se conforma pe deplin cu piese de mici dimensiuni și marginea ascuțită reglementări care țin copil în condiții de siguranță. ❀Universal se Potrivesc : Aceste clipuri lucra cu cele mai multe suzeta stiluri, cum ar fi Soothies, cârpe, inele dentitie si jucarii, potrivite pentru copii de toate vârstele. ❀Design exclusiv : papusa drăguț de suzeta clip conceput pentru a calma și de a reduce copilul stare de nervozitate si disconfort, făcându-l un mare și util cadou pentru toate mame si tati, perfect pentru ziua lui, copil de dus cadou. ❀Excelent După-Servicii post-Vânzare : satisfactia Clientului este prioritatea noastră.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă te simți nemulțumit cu aceste soothie suzeta clip.Mână lavabil.Curățați cu apă și săpun sau ștergeți cu o cârpă umedă.Uscate la soare și să păstreze într-un loc uscat.Am Entyle suzeta clipuri sunt dispusi sa o curat suzeta mereu pentru nou-născut,.sugarul sau copilul, nu mai cad pe podea sau de rulare sub canapea. ✔ Pentru vârstele : 3+ luni. ✔ Lungime : Aproximativ 12 inch; Greutate : 1.4 oz. ✔ Lista de ambalare:2 x Paci Clip. ✔ Produs Premium. ✔ Sincer Customer Care.Mână lavabil.Curățați cu apă și săpun sau ștergeți cu o cârpă umedă.Uscate la soare și să păstreze într-un loc uscat.

Caracteristicile declarate

Produse conexe