.

.

LZYANG Șurub din Oțel Inoxidabil 316 Șurub 4 de sex Masculin Split Groove Crestat cu Cap Cilindric Șurub, Șurub cu Cap Plat Șurub (Dimensiuni : M4*16 (10 buc))

LZYANG Șurub din Oțel Inoxidabil 316 Șurub 4 de sex Masculin Split Groove Crestat cu Cap Cilindric Șurub, Șurub cu Cap Plat Șurub

RON 198.40

Suma
În stoc

Are o bună rezistență la coroziune și rezistență la căldură.Capul șurubului este plană și netedă, forța este chiar și fixare efectul este mai bine.Firul este profundă și forța este chiar, șurubul dintii sunt mai clare și nu este ușor să alunece în timpul rotației. 1 filet Standard, nu este ușor să slăbiți după instalare. 2. Chiar și teren, pentru a asigura utilizarea fără probleme.Ușor să-l folosesc în fir este profundă și forța este chiar, șurubul dintii sunt mai clare și nu este ușor să alunece în timpul rotirii;capul șurubului este plană și netedă, forța este chiar și fixare efectul este mai bun.;1 filet Standard, nu este ușor să slăbiți după instalare;2. Chiar și teren, pentru a asigura buna utilizare;3 Utilizați fără a aluneca, de a îmbunătăți activitatea efficiency Beautiful și practic, durabil.

Caracteristicile declarate

Produse conexe