.

.

DTKJ Perete Montate Prosop Agățat, Spațiu de Aluminiu Vopsit Negru cu Cârlig Rabatabil de Perete Montate Prosop Rack de Stocare, de 40 cm lungime Prosop de Bagaje, Multi-Funcțional, Ușor de Instalare.

DTKJ Perete Montate Prosop Agățat, Spațiu de Aluminiu Vopsit Negru cu Cârlig Rabatabil de Perete Montate Prosop Rack de Stocare,

RON 64.80

Suma
În stoc

Inel : Această baie prosop rack adoptă de înaltă calitate oțel inoxidabil SUS304 și adaugă 18/8 crom / nichel ingredient pentru a preveni coroziunea și rugina, potrivit pentru medii umede cum ar fi bai si bucatarii.Design clasic : Acest suport prosop este foarte frumos, combinate cu elemente de moda, simplu și în condiții de siguranță, pentru a evita formă ascuțită te rănesc.Suprafața este netedă, arata foarte elegant, potrivit pentru orice stil de baie, bucatarie stil de decorare.Durabil, non-deformate : suporturi pentru prosoape utilizarea gros tuburi din oțel inoxidabil pentru a face produsele sunt durabile, nu deformate și nu pierde.Utilizarea mai asigurat.Ușor de instalat : Vom oferi toate șurub accesorii și instalare, manuale de instrucțiuni necesare pentru instalare în ambalaj.Dacă încă întâmpinați dificultăți, puteți să ne contactați prin e-mail pentru a obține video de instalare.Utilizate pe scară largă : design Modern, este ideal pentru baie, duș în aer liber și transformat baie dulap, dulap de bucatarie, spalatorie, camera de zi, etc.Categorie produs : prosop de Baie raft;Material : Spațiu de aluminiu;tratament de Suprafață : Negru vopsea;metoda de Montare : Instalare de 6 mm ștanțare / de unghii adeziv (nu sunt conținute de unghii adeziv);Specificatii : cu cârlig;Dimensiune : 40 cm, lungime 50 cm, lungime 60 cm;Greutate : 10 kg;Motive pentru a alege prosop rack1. Taolbar este fabricat de înaltă calitate și materiale ecologice, cu aderență excelentă.Puteți multiplica un prosop, haine, cartofi prosop, halat de baie, showerflower, prosop, etc., și de a salva spațiu.2.2. Greu grosime, colț rotunjit, bate de prevenire, în condiții de siguranță și de mână nu este deteriorat, nu bavuri, tactil bun, mai confortabil, mai confortabil.Atenție : 1. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de manuale a datelor de măsurare.2. Datorită diferenței în monitor, culoarea reală poate diferi ușor cu imaginea.3. Conținutul de acest produs : Prosop cârlig * 1. Pumn de montare kit de centura * 1. (Unghii-gratuit adezivul nu este inclus).

Caracteristicile declarate

Produse conexe