.

.

TeddyTT 32 LED-uri 35.5 Intensitate Mare Pericol de Avertizare de Urgență Chihlimbar Alb Trafic Consilier Flash, Strobe de Lumină Direcțională Bar Cu Telecomanda Wireless (Amber Alb, 35.5)

TeddyTT 32 LED-uri 35.5 Intensitate Mare Pericol de Avertizare de Urgență Chihlimbar Alb Trafic Consilier Flash, Strobe de Lumină

RON 129.98

Suma
În stoc

Pachetul Include : 1 x Trafic consilier strobe light bar cu Bricheta și fără Fir de Control de la Distanță(Distanta de Lucru : 6-10 Metri).Carcasa este confectionata din ABS durabil materiale și de cristal clar pentru luminozitate max,32 Hi-intensitatea LED chips-uri cu mare vizibilitate a oferi o mare de culori vibrante,rezistent la apa IP65(Nu submersibile).MODELE : 13 modele de flash selectabile, care oferă o varietate de iluminat strobe, inclusiv impulsuri, alternativ, și ultimul model de rechemare de memorie, acesta este mare pentru vehiculele de urgență, servicii poștale, construcția vehiculului.Mai luminos și mai eficient decât standard de LED-uri lumini stroboscopice, Universal pentru toate vehiculele cu o sursă de alimentare 12 V,Peste 50.000 ore durata de viata, în timp ce consumă mai puțină energie atunci becurile standard. 13 PICIOARE (4 metri) cablu de extensie pentru montarea pe compact și vehicule de mari dimensiuni.LED-uri de trafic consilier bar lumina mare pentru auto interior, plafon, bord si parbriz de puternic exclusive mare de ventuze si Gaura de Foraj de lumină bara a doua parte.Ne stau în Spatele Produselor Noastre : nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Toate automobile și dispozitive echipate cu un 12 v CC sursă de energie.Caracteristici : 1. 32 intensitate mare LED-uri cu o gamă largă de lentile optice pentru intensitate maximă. 2. Auto-conținute unitate cu LED-uri; nu externe flasher necesare. 3. 13 modele de flash selectabile cu Modul de Funcția de Memorie. 4. Include direcționale modele de flash. (Stânga, Dreapta, Centru și Afară) 5. Ultimul model de rechemare de memorie. 6. Impermeabil. (Nu submersibile) 7. Unghi reglabil de fixare. 8. 1/4" montare caneluri pe spate pentru slide șurubul de fixare. 9. 13 picioare (3.5 m) cablu de extensie pentru montarea pe compact și vehicule de mari dimensiuni. 10. Telecomanda Wireless, Distanta de lucru : 6-10 metri Produs de Conținut : 1 x Lumina Strobe Unitatea 1 x Telecomanda Wireless 2 x Suporturi de Montare de Instruire la Distanță : O : Rândul său, Pe B : opriți C : Schimbare Modele de Flash, D : Automat Random Flash Modele Caietul de sarcini : Dimensiune : 35.5" W x 2.5" H x 2.5" D Curent de Intrare @ 12 V : 100m A - 1,6 a Ne stau în Spatele Produselor Noastre : nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Caracteristicile declarate

Produse conexe