.

.

KIDDYCOLOR de Relief de Stres Bile pentru Adulti si Copii (4-Pack), Include 3 Pack Sclipici Bile de Stres, 1Pack Schimbă Culoarea Mingea, Senzoriale Stres și Anxietate Stoarce Jucării(Roz, Albastru, Verde, Galben )

KIDDYCOLOR de Relief de Stres Bile pentru Adulti si Copii (4-Pack), Include 3 Pack Sclipici Bile de Stres, 1Pack Schimbă Culoarea

RON 31.98

Suma
În stoc

【2 Tipuri de Bile de Stres】- Include 3 Pack Sclipici Bile de Stres, 1 Pack Schimbă Culoarea Mingea, o Experiență diferită de prindere si confort .. doar strivi, suc de fructe, și stoarce aceste senzoriale bile!. 【Final de Relief de Stres Gadget】- Simt instant relief de la stres, furie, iritabilitate și frustrare când stoarcere KIDDYCOLOR bouncy minge de stres.Fiecare dintre aceste bile de stres pentru copii pot fi, de asemenea, un mod eficient ADHD ADAUGA Autism jucărie pentru a ajuta copiii să se relaxeze și să se concentreze. 【Mai mult Decât Doar Un Squishy Stres Jucarie】- Aceste stoarce bile poate fi de asemenea utilizat pentru încheietura mâinii, mână, și exerciții de deget.Ele sunt perfecte pentru petreceri pentru copii pungile de cadouri, cadou, clasă / zi de activitate, și atât de mult mai mult. 【În condiții de siguranță anti anxietate balonul este umplut cu gel non-toxic și măsuri de 2,5 cm în diametru; recomandat pentru vârstele de 5+. 【Instrucțiuni de îngrijire】- După utilizare frecventă, ne recomanda spalarea acestor mini-bile de stres cu săpun și apă caldă, aer uscat, și apoi se aplică ușor o cantitate mica de pudra pentru copii pentru a face bile de stres la fel de bun ca noi.Mingea Diametru : 2.5".Dimensiuni în ambalaj : 9.45 x 2.56 x 2.36 inci; 1.05 Kg.Ce ai? 3 pack sclipici bile de stres, 1 pachet schimbare culoare minge.Potrivit pentru : Copii de Varsta de 3 ani+ si adulti.

Caracteristicile declarate

Produse conexe