.

.

CHICIRIS Y Splitter Adaptor 6.35 Mm Cablu de sex Feminin Rezista la Coroziune Mascul la 2 Femele Audio Sârmă Accesorii Instrument pentru Muzică Pasionat de sex Masculin(3 Metri)

CHICIRIS Y Splitter Adaptor 6.35 Mm Cablu de sex Feminin Rezista la Coroziune Mascul la 2 Femele Audio Sârmă Accesorii Instrument

RON 160.20

Suma
În stoc

Masculin 2 feminin audio sârmă este complet turnate și protejat pentru a preveni EMI/RFI interferențe.Cu cablu paralel, cablul audio este conceput pentru a împărți un stereo în două stereo.Cu materiale de înaltă calitate din PVC si Aluminiu aliaj, se elimina extins durabilitate.Acesta vă permite să conectați căștile la echipament audio, cum ar fi un amplificator audio sau video receptor cu o 6,35 mm jack.Conectorii placați cu aur rezista la coroziune, oferind durabilitate și de a îmbunătăți semnalul de transmisie.Caracteristică : 1. Masculin 2 feminin audio sârmă este complet turnate și protejat pentru a preveni EMI/RFI interferențe.2. Conectorii placați cu aur rezista la coroziune, oferind durabilitate și de a îmbunătăți semnalul de transmisie.3. Acesta vă permite să conectați căștile la echipament audio, cum ar fi un amplificator audio sau video receptor cu o 6,35 mm jack.4. Cu materiale de înaltă calitate din PVC si Aluminiu aliaj, se elimina extins durabilitate.5. Cu cablu paralel, cablul audio este conceput pentru a împărți un stereo în două stereo.Caietul de sarcini : Tip de Element : Mascul la 2 Femele Audio Wire Material : PVC + Aluminiu Alloy Package Lista : 1 x Mascul la 2 Femele Audio Sârmă.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Male to 2 Female Audio Wire
Material:
PVC + Aluminum Alloy
Package List:
1 x Male to 2 Female Audio Wire :

Produse conexe