.

.

JUSHEN Crăciun Fericit și Luminat Grădină Pavilion, CONDUS de Crăciun Gnome Pavilion, Vertical Dublu Față de Craciun Pavilion în aer liber Curte, Grădină cu Gazon, cu Decor(12x18 Inch)

JUSHEN Crăciun Fericit și Luminat Grădină Pavilion, CONDUS de Crăciun Gnome Pavilion, Vertical Dublu Față de Craciun Pavilion

RON 11.98

Suma
În stoc

[DESIGN UNIC] : Crăciun gnome garden pavilion este echipat cu lumini solare și panouri solare.Lumina se transformă automat pe la amurg, și de a percepe timpul zilei, atâta timp cât panoul solar este expus la lumina soarelui. (Notă : catarg nu sunt incluse.). [8-MODURI de ILUMINARE] : puteți alege din 8 moduri diferite de iluminat și viteze pentru a îmbunătăți ambianța festivă, ceea ce face de Craciun de colorat. [RAFINAT de CALITATE] : Realizate din durabil 100% rezistent la decolorare, lenjerie de tesatura.Gnome garden pavilion cu lumini solare dispune de un 2-strat de design, față-verso, cu model imagine vizibilă din ambele părți!. [DECOR IDEAL] : Asigurați-vă de Crăciun diferit și unic, cu nostru trebuie să-au luminat grădină pavilion.Potrivit pentru interior și exterior, decoratiuni. [CLIENT SERVICE] : Vom sta în spatele produselor noastre și credem că veți iubi acest dovleac special garden pavilion.Dar dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, doar sa ne contactati.Perfect pentru orice terasa, veranda sau veranda, etc. Cu unic garden pavilion, veți avea un total diferită de Crăciun!.Panoul solar are buton și butonul mode.Puteți selecta 8 moduri diferite de a satisface nevoile diverse de activități prin apăsarea butonul mode, adăugând atmosferă specială de sărbătoare de Crăciun!. 8 Moduri De Iluminare.De economisire a energiei.În condiții de siguranță PE. 4.Cât de lung este cablul de la panoul solar la pavilion?.Total lungimea firului este de 6,6 ft.

Caracteristicile declarate

Produse conexe