.

.

YEZIZ Aer Cald Stația de Rework 8858 Aer Cald Instrument Portabil BGA Rework Lipire Statie Suflanta de Aer Cald Uscător de Păr Lipit cu Uscător de păr Încălzire din Ceramică vs 858D (Culoare : E)

YEZIZ Aer Cald Stația de Rework 8858 Aer Cald Instrument Portabil BGA Rework Lipire Statie Suflanta de Aer Cald Uscător de Păr

RON 41.40

Suma
În stoc

1. Confortabil handheld portabil și Digital cu LED-uri de afișare. 2. Microcomputer control , încălzirea-up rapid. 3. Reglați fluxul de aer și de control al temperaturii tastatura. 4. Consultați instrucțiunile incluse cu trei tipuri de duze ( mari , mijlocii și mici ) piesă de schimb. 5. Ar înlocui o parte, dacă valoarea rezistenței este incorectă. 8858 Pistol de Aer Cald Portabile BGA Rework Lipire Statie Suflanta de Aer Cald Uscător de Păr Lipit Cu Uscător de păr Ceramică Heater The produs are o temperatură ridicată program de protecție.Atunci când temperatura este mai mare de 300 de grade, viteza vântului nu poate fi redus sub 5, în caz contrar produsul va fi ars.Model : 8858 Description : 6. Atunci când temperatura este sub 70°c , se poate opri de rotație în mod automat.7. De înaltă calitate, rezistență bună pentru o durată lungă de life8. În condiții de siguranță de lipire QFP , PLCC , BGA și alte sensibile la temperatură componente.9. Inteligent de detectare și de fluxul de aer rece caracteristici.10. Liniile verzi și de înaltă calitate silicon caldura corpului bune pentru a prelungi viața și de a salva energie.Portabil Digital cu LED-uri Bga Rework Station Cu Brushless Ventilator , 100 W - 650 W Date Tehnice.

Caracteristicile declarate

Produse conexe