.

.

YEZIZ Aer Cald Stația de Rework 8018lcd Pistol Electric Temperatura afisaj Digital Temperatura Reglabila Clădire Uscător de Păr cu Aer Cald Instrument de Lipit (de Culoare : A)

YEZIZ Aer Cald Stația de Rework 8018lcd Pistol Electric Temperatura afisaj Digital Temperatura Reglabila Clădire Uscător de Păr

RON 168.38

Suma
În stoc

1.Ușor de utilizat și transporta economie de spațiu funcționare. 2.Ușor să se adapteze operatorului de a controla cu precizie temperatura si volum de aer. 3.LCD display temperatura aerului cald, operatorul utilizează la îndemână. 4.Nici o modalitate de lipire tampoane de contact se pot dispensa de piese de deplasare și șoc termic. 5.Potrivit pentru cele mai multe montare pe suprafață de lipire și revizie piese pentru dezlipit diverse de protectie capacul cutiei de bord. 8018lcd Pistol Electric Temperatura afisaj Digital Temperatura Reglabila Clădire Uscător de Păr cu Aer Cald instrument de Lipit Details2.Frecvență : de la 50 la 60 Hz3.Curent De 2.5 A4.Putere 450 W, temperatura de Lucru, temperatură ambiantă de aproximativ 500 de degree Package Include : 4 x Nozzle1 x bracket1 x Instrucțiuni.

Caracteristicile declarate

Produse conexe