.

.

hefeilzmy Tableta Perna Stand pentru Ipad,Perna Moale Pad pentru Tur cu Buzunar Multi-Unghi de Pernă Moale în Poală Stand pentru ipad-uri,Tablete,E-readere, Smartphone-uri, Cărți,Reviste (Gri)

hefeilzmy Tableta Perna Stand pentru Ipad,Perna Moale Pad pentru Tur cu Buzunar Multi-Unghi de Pernă Moale în Poală Stand pentru

RON 39.98

Suma
În stoc

【Înaltă Calitate Spuma de Memorie 】perna suport este facut din materiale de înaltă calitate, are rezistență puternică și nu este ușor să se deformeze.Design detașabil și lavabil față de pernă. 【Nou Design】Am adaugat un groove design pentru acest perna sta,O mai profunde groove sprijină tableta robust, ceea ce face tableta nu mai alunece.Și unghiul pot fi mai bine reglat. 【3 Unghiuri de Vizualizare Design】multi unghi tableta perna suport are 3 unghiuri de ajustare, și apoi lăsați perna țineți tableta sau de carte la unghiul care ti se potriveste cel mai bine.Puteți să-l puneți pe genunchi sau altă poziție confortabilă. 【Portabil de Design】suport pentru tabletă este portabil și ușor, este, de asemenea, cea de-a doua generație de upgrade-uri noi, poate crește vizual înălțimea de la telefon sau comprimat, permițându-vă să urmăriți mai confortabil.Buzunar pe partea din spate îl face ușor pentru a stoca accesorii, cum ar fi căști, pixuri, și cabluri de încărcare.Face viața mai simplă. 【Bucurați-vă de Timp Bun】Cu perna suport, vă puteți bucura de dumneavoastră preferat de lectură, filme, mass-media, sau pur și simplu navigați pe web de pe un pat confortabil, o canapea sau fotoliu.E teribil pentru cititorii de toate vârstele.Culoare : Gri.

Caracteristicile declarate

Produse conexe