.

.

Cffdoitialhe Borcane Condimente, Condimente Cutie, Rack Condiment Borcan de 4 Celule Cu Lingura Condiment Cutie de Depozitare, Recipient Condimente, Borcane pentru Condimente (Culoare : 4cases roz)

Cffdoitialhe Borcane Condimente, Condimente Cutie, Rack Condiment Borcan de 4 Celule Cu Lingura Condiment Cutie de Depozitare,

RON 62.40

Suma
În stoc

♥Economie de SPAȚIU + CLASIFICATE de STOCARE : dulap sau frigider care vă permite să obțineți bucătărie organizat și eliberează spațiu în cămară.Furnizat, de asemenea, diferite de a alege clasificate diferite alimente. * Serviti condimente preferate! - Ia-o simplu și eficient condiment de servire soluție, care își face treaba și vă permite să vă asigurați-vă că întreaga familie sau restaurant primește o notă specială de aroma. * Durabil și fără griji! - realizat din material durabil, aceste umile cutii pentru condimente deține până în anul de utilizare, și nu se va rupe, sparge sau dent ca sticla sau metal. * Curățare ușoară! - aruncă-le în amestec cu toate celelalte mașină de spălat vase în condiții de siguranță tacamuri!. * Versatil pentru toate ocaziile! - le-a pus pentru a utiliza pe masa acasă, la Restaurant sau la restaurant, camping, picnic, gratare, orice.Un simplu break-gratuit, cu inchidere capac soluție.Caietul de sarcini : 21.5*10.8*7.4 cm/28.2*10.8*7.4 cm Name : bucatarie condimente box Material : PPSize 21.5*10.8*7.4 cm/28.2*10.8*7.4 cm Color : alb,roz și verde.

Caracteristicile declarate

Produse conexe