.

.

Chelnerita sau Server 3 Buzunar, Jumatate, Talie Tie-Dye print design Șorț (Manual Janets Șorțuri) pentru mai mult de 300 de! Restaurante,de gătit și de bucătărie

Chelnerita sau Server 3 Buzunar, Jumatate, Talie Tie-Dye print design Șorț (Manual Janets Șorțuri) pentru mai mult de 300 de!

RON 17.76

Suma
În stoc

Acest șorț este 11.5.x 22 in.by 7.5 în.cu lățime dublă gros de buzunare, care adăpostește cartea neagră cu toate punctele de stres armat.Extra lungi legături de 94,5 în.de la un capăt al lega la altul.Realizate din puternice poliester și bumbac.Șorțuri made in U. S. A. am crea personalizat-proiectat de imprimare șorțuri pentru chelnerițe, servere, barmani, grădinari, profesori, și cei care se bucură de a face meserii.Aceste sorturi sunt mari pentru furnizarea de buzunare suplimentare pentru scaunul cu rotile clientul la fel de bine.Aceste sorturi sunt un crescator decât media, negru simplu șorțuri.Mi șorțuri pot fi personalizate în funcție de design-ul personal preferințele de imprimare.Satisfacție garantată.Dacă nu sunt îndeplinite, vă rog, întoarce elementul în termen de 2 zile de la livrare.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe