.

.

HOLPPO Masina Acoperiș Sac, Moale Acoperiș Sac de Bagaje,Vehicul de Soft-Shell Impermeabil Transportatorii,15 Metri Cubi Compatibil Autoturisme, Autoutilitare Sau autoturisme de teren,47x34x17 (Negru)

HOLPPO Masina Acoperiș Sac, Moale Acoperiș Sac de Bagaje,Vehicul de Soft-Shell Impermeabil Transportatorii,15 Metri Cubi Compatibil

RON 158.60

Suma
În stoc

1.Masina Acoperiș Sac se Potrivește tuturor rafturi acoperiș,acoperiș de marfă geanta este impermeabil și anti-frecare, care păstrează echipamentul în locul și la distanță de ploaie, nisip, zăpadă, vânt și soare. 2.Acoperiș de Bagaje de Călătorie Sac de Depozitare : părți Moi flex pentru a se potrivi în formă de ciudat sarcini.Constructii grele.Cu un sac portabil, puteți ori această marfă de mare sac în unul mai mic pentru a stoca oriunde convenabil atunci când nu este în uz. 3.Vehicul Soft-Shell Transportatorii : Măsuri 15.67 de Metri Cubi (443 Litri) : Creșterea vehicul spațiu de marfă pentru călătoria dvs. rutier.Dimensiuni de gabarit : 47"x34"x17". 4.În aer liber partener : -30 ℃~ 50 ℃ temperatură, se adaugă o protecție pentru excursie aventură.Acoperiș sac de depozitare este conceput pentru a se potrivi toate rafturi acoperiș cu capacitățile de fixare pe toate cele patru laturi, dacă aveți o mașină cu un cadru acoperiș, acest sac va fi călătoriile dumneavoastră cel mai bun companion!. 5.Ușor de instalat : în Primul rând împacheteze bagajele în sac și verificați dacă punga este complet sigilat.Apoi fixați cureaua la acoperiș sac și reglați-l pentru lungime potrivita.În cele din urmă conecta curea pentru acoperis raft sau pe calea ferată.( raft sau pe calea ferată nu sunt incluse în sac ).Rezistent la apa de Marfă Acoperiș Sac 47"x34"x17" pentru Autoturisme, Camionete și Suv-uri Trucks Warm Sfaturi : 1. Vă rugăm să strângeți curele de fixare după instalare pentru a preveni deplasarea în timpul mersului. 2.Deoarece acest produs este coajă moale, nu pune lucruri ascuțite în ea. 3.Nu încărca mărfuri care depășesc înălțimea de produs și a le pune în ordine.Specificatii : -Culoare : Negru-Material : Heavy Duty 600 D PVC, material impermeabil, este Moale Transportatorii-Adauga furtuna clapa fermoar protejeaza impotriva apei-Dimensiuni de gabarit : 47"x34"x17"-Capacitate de Stocare : 443 litri (15.67 metri cubi)-Securitate și Siguranță : Acest Top Cargo Geanta cu 8 built-in curele și catarame pentru a ajusta dimensiunea de depozitare, să se asigure că totul stă în loc, chiar și pe dur și drum accidentat.-Perfect pentru Călătorie : Ia marfă sac în parc, la plajă, teren de sport, sau orice loc care aveți nevoie pentru a fi stocate, Funcționează pe TOATE vehiculele cu suport, bara transversală sau traversă laterală, potrivite pentru autoturisme, autoutilitare, Suv-uri, etc What Ai-1 acoperiș sac-Un plus de 15.67 de metri cubi de stocare space After-servicii post-vânzare : Fiind un responsabil vânzător, clientii'satisfaction este scopul nostru.Dacă aveți orice probleme sau sugestii, vă rugăm să spuneți-ne, vom fi bucuroși să aud de la cumpărător!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe