.

.

La kxa 35 Bucată de Colorat examinarea Specimenelor de Microscop Biologic Specimen Slide-uri Primare și Secundare Cadouri (Culoare : Alb)

La kxa 35 Bucată de Colorat examinarea Specimenelor de Microscop Biologic Specimen Slide-uri Primare și Secundare Cadouri (Culoare

RON 121.60

Suma
În stoc

35 colorate pregătite de slide-uri.Puteți însoți copiii să respecte magică a lumii biologice.Se poate cultiva interesul copiilor în căutarea de cunoștințe.Caracteristici : .Ne angajăm să furnizarea de servicii de bună calitate, dacă aveți orice nevoi, bine ai venit să se consulte,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface 。. 7 tipuri de slide-uri, inclusiv de celule, vegetabless, țesut, insecte aripa, stem, insecte picior și verfluent.Bine calitatea optică de sticlă, care este clar și transparent.Marginile netede poate preveni degetele de la a fi tăiate.Burete Elastic de izolare a face în condiții de siguranță și de frumos.Caietul de sarcini : Slide cantitate : 35pcs Type : mobil, legume, țesut, insecte aripa, stem, verfluent, insecte picior(toate incluse) Material : glass Each caz dimensiune : 8 * 2.9 * 1.8 cm / 3.1 * 1.4 * 0.6 înfiecare caz, greutate : 34g / 1.2 oz Each tobogan dimensiuni : 7.6 * 2.5 * 0.1 cm / 3 * 1 * 0.04 fiecare slide greutate : 5g / 0.2 oz Package dimensiune : 18 * 10.4 * 4.7 cm / 7.1 * 4.1 * 1.8 in Package greutate : 395g / 13.9 oz Package Lista : 35 * Preparate Microscop Slides7 * Plastic Cases1 * Revizuit1) acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.8. Timp De Livrare : 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 d.

Caracteristicile declarate

Produse conexe