.

.

Motocicleta de Evacuare Primăvară Cârlige 6.3×3.1 Inci T Mâner în Formă de Primăvară Trambulină Primăvară Instalați Instrumentul de Eliminare pentru Motocicleta (2 Buc,Negru)

Motocicleta de Evacuare Primăvară Cârlige 6.3×3.1 Inci T Mâner în Formă de Primăvară Trambulină Primăvară Instalați Instrumentul

RON 17.98

Suma
În stoc

【Practice de Design】Philbinden evacuare primăvară instrument eficient poate aviod degetele de la obtinerea zdrobit și de a pierde și de rupere arcuri.De asemenea, este un cadou ideal pentru iubitorii de motociclete în Anul Nou și de sărbători. 【Extinse de Utilizare】 Folosiți frâna de primăvară cârlig instrument de ștergere pentru vehicule arcuri de îndepărtare, instalare, reglare. 【Material rezistent】Această motocicletă primăvară sunt realizate din metal și material de cauciuc, confortabil la atingere, nu este ușor de a sparge. 【Funcționarea rapidă】evacuare primăvară instrument are mâner mare, oferă o mulțime de levier, ușor de a organiza satisface diferite cereri de utilizare. 【Garanție de calitate】 Noastre de înaltă calitate de primăvară trage tool (T-Cârlig) va face înlocuirea cu ușurință.

Caracteristicile declarate

Produse conexe