.

.

Șosete Sertar Organizator Separator, 2 Pachete de 24 De Celule Pliabil Șosete Organizator dulap Dulap Organizator Lenjerie Cutii de Depozitare pentru Depozitarea Șosete, Lenjerie de corp, Lenjerie de corp (Gri)

Șosete Sertar Organizator Separator, 2 Pachete de 24 De Celule Pliabil Șosete Organizator dulap Dulap Organizator Lenjerie Cutii

RON 21.96

Suma
În stoc

【Multifunctional Organizator Dulap】— Aceste dulap organizatorii sunt ușor de a păstra nostru șosete, lenjerie de corp, lenjerie intima, cravate organizat.Cu sertar organizator separatoare, toate șosete și lenjerie de corp au loc adecvat și ușor de a accesa în timp ce aveți nevoie de ele. 【De Material de bună Calitate】— Aceste șosete cabinet organizatorii sunt realizate din Material netesut.Piața părți ale 24cells șosete sertar organizator sunt fabricate din PP (Polipropilena), care sunt de Lungă durată, durabil și rezistent la Uzură decât Altele Carton părți.Usor de curatat non-țesături sertar organizator. 【Suficient Spațiu de Economisire】— Astea lenjerie de corp și șosete sertar separatoare cutii de depozitare sunt bine concepute pentru a economisi spațiu în dulapul tău, dulap, sertar și dulap.Îmbunătățit foarte mult utilizarea de spațiu sertar. 【Pliabil și Convenabil— Pliabil sertar organizatorii.Fiecare șosete sertar organizator au fermoar jos.Se poate plia pentru a economisi spatiu până când aveți nevoie de ele. 【Decent de Design】 Dimensiune— 24 de celule șosete separator sertar organizator. 32 x 32 x 10 cm / 12.6*12.6*3.9 inci.Un cadou minunat pentru familia ta și să-ți dea o fericită experiență de cumpărare.Material de buna Calitate — Aceste haine cabinet organizatorii sunt realizate din Material netesut.Suficient Spațiu de Economisire — Șosete sertar separatoare cutii de depozitare sunt bine concepute pentru a economisi spațiu în dulapul tău, dulap, sertar și dulap.Design Decent Dimensiune — 24 de celule șosete separator sertar organizator. 32 x 32 x 10 cm / 12.6*12.6*3.9 inci.Usor de asamblat.Ușor de pliat și de a folosi.Usor de curatat si lavabil.

Caracteristicile declarate

Produse conexe