.

.

KAKALGAME Împinge Bubble Frământa Jucării, 3D Pop Stoarce Eliberare de Stres Bile Popping Set, Apăsați Poppers Cadou pentru Copiii cu Autism, Copiii cu Nevoi Speciale Anxietate Adulți(4 Pachete)

KAKALGAME Împinge Bubble Frământa Jucării, 3D Pop Stoarce Eliberare de Stres Bile Popping Set, Apăsați Poppers Cadou pentru Copiii

RON 176.20

Suma
În stoc

【Noutate design】 3 D Unic bule de design face degetul popper joc mai interesant.De asemenea, puteți folosi ca o minge de stres, de exemplu stoarcere, aruncându-și așa mai departe. 【De înaltă calitate și în condiții de Siguranță Material】 întregul produs este fabricat din silicon de calitate alimentară, care este 100% în condiții de siguranță pentru oameni. 【Lavabil si Durabil】 Acest 3 D frământa mingea pot fi spălate și refolosite, care este ecologic.Este, de asemenea, durabil pentru a fi folosit pentru mult timp. 【Portabil】 dimensiunea Corectă face ca această minge 3 D usor de transportat.Puteți să-l juca în interior și în aer liber, cum ar fi partidul, grădină, parc, picnic, etc. 【Cadou excelent】 Acest stres bubble ball este un cadou excelent pentru copiii dvs., prietenii și familia de sărbători ca Ziua de Crăciun, Ziua Recunostintei, Ziua copilului și Ziua de naștere.

Caracteristicile declarate

Produse conexe