.

.

GOLDBAT 700A Vârf 12V 8000mAh Masina Jump Starter (Până la 4.0 L de Gaz sau Diesel de 2.0 L Motor) Portable Power Pack Auto Baterie Booster cu LED-uri de Lumină Ambalaj Cutie de Cadou (Space Gray)

GOLDBAT 700A Vârf 12V 8000mAh Masina Jump Starter (Până la 4.0 L de Gaz sau Diesel de 2.0 L Motor) Portable Power Pack Auto Baterie

RON 131.98

Suma
În stoc

【Dimensiuni compacte si Greutate redusa】 : 138*75*22 mm si 300g.La fel de mare ca un i Phone de 8 plus.Lumina suficient pentru a lua peste tot. 【Alimentarea de 12 V dispozitiv】 : 700 A curent de vârf este capabil de a sari începe de vehicule (motociclete, RV, tractoare, camioane ușoare, camioane de marfă, Atv-uri, snowmobile, ulei de barca, etc) până la 4.0 L motor pe benzină sau diesel de 2.0 L motor.Built-in lanterna LED-uri luminoase, strobe și SOS moduri, care vă poate ajuta în orice caz, mai ales pentru aventură în aer liber, de zi cu zi, de urgență, de călătorie. 【Încărcare rapidă】 : Output 5 V-2.1 porturi USB vă permite să reîncărcați telefoanele mobile, tablete, kindle, i Pad și alte dispozitive rapid. 【Protecție de siguranță】 : De înaltă calitate și spray de aur cleme cu un built-in de protecție de circuit oferă supra-protecție termică, protecție supra-curent, supra-încărcare de protecție, protecție supra-tensiune, supra-taxă de protecție.Oferă protecție maximă pentru siguranța dumneavoastră. 【Post-VÂNZARE】- vă Rugăm să ne contactați imediat dacă aveți orice probleme, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Bonus point : Design de ambalaj cutie de cadou Cadou pentru familia ta, prietenii tăi sau prietenii tai!Pachetul inclus : 1 x GOLDBAT 8000m Ah Jump Starter (Gri) 1 x Baterie Clemă de Cablu 1 x Micro-USB Cablu 1 x Manual de Utilizare 1 x Cutie Cadou Precauții : 1.Non-profesionale nu demontați produse. 2.Nu utilizați produsul la o temperatură ridicată sau loc pentru o lungă perioadă de timp sub o temperatură ridicată a mediului .La Temperatura De Operare : -20℃~60℃ 3.Încărcați bateria cel puțin o dată la fiecare 3 luni pentru a conserva durata de viață și de depozitare la complet încărcată. 4.Numărul maxim de salt start o masina este de 3 ori în două minute. 5.Dacă produsele nu se poate percepe în mod corespunzător sau în situații de urgență se întâmplă atunci când utilizați produsele pentru a porni mașina, vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea și contactați-ne pentru a vă ajuta.NOTIFICARE ★Verificați bateria pentru orice paguba sau umflarea, nu se percepe un deteriorate sau umflat bateria. ★Verificați cu atenție jump starter condiție înainte de a utiliza sau de încărcare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe