.

.

Himawari Rucsac Rucsac pentru Laptop Colegiul Rucsac, Sac de Școală 14.9 inch Rucsac de Călătorie pentru Femei și Bărbați,se Potrivește de 13-inch Laptop (Noble Black)

Himawari Rucsac Rucsac pentru Laptop Colegiul Rucsac, Sac de Școală 14.9 inch Rucsac de Călătorie pentru Femei și Bărbați,se

RON 79.98

Suma
În stoc

Rucsac pentru Laptop Material : de Înaltă calitate rezistent la apa rezistent la zgarieturi Nailon (dar nu complet rezistent la apa) mai multe buzunare mici poate pune telefonul mobil, pixuri si alte chestii mici; pune o sticlă cu apă și o umbrelă în 2 interioare mici buzunare laterale sau exterior 2 buzunare laterale la dorințele dumneavoastră; 1 fata cu fermoar buzunar cu clapa poate pune un i Pad mini;suficient de Generos pentru a găzdui revista, 13" computer, tabletă, ochelari, portofel, chei, casti, banca de putere, telefon mobil, documente și haine.Colegiul Rucsac Dimensiune : 14.9"x11.1"x5.9"cm (L*H*W);16.5 Litri.Greutate : 0.686 KG.Laptop compartiment dedicat pentru laptop-uri de până la 13 cm (de măsurare de lungimea ecranului) și adâncimea de 1" sau mai puțin.Poate folosit ca rucsac scoala, drumeții daypack, geanta de voiaj, munca geanta,etc. Himawari Rucsac Ergonomic design : Fabricat din Nailon Tesatura, este durabil, respirabil.Bretele moi oferit un umăr bun de protecție.Folositi-l ca o geantă de mână de mâner de top atunci când nu vrei să-l efectueze pe spate.Căptușit și bretele reglabile si spate pentru confort suplimentar.Extins curele pot fi cuplată astfel încât curele nu va slăbi.Dublu captusit, intarite, bretele reglabile oferi un confort optim si se potrivesc snuggly pe umeri care să permită.NU-RISC atunci CÂND COMANDA : Întoarcerea(în termen de 30 de zile), de Schimb(primele 60 De zile).Orice probleme cu geanta, vă rugăm să ne contactați.Vom rezolva.Culoarea reală a rucsacului poate fi putin diferit de imagine ca urmare a diferitelor ecran de afișare sau reflectă lumina atunci când fotografiați. 1 x Laptop i Pad Compartiment cu căptușit.Se potrivesc de până la 15 inch. 1 x Spatios Principal Buzunare.Păstrați lucrurile de zi cu zi - lianți cărți,haine. 1 x Buzunar cu fermoar.Păstrați portofel/pașaport etc. 3 x Buzunar Deschis .Păstrați telefoane,ochelari de soare si alte obiecte mici. 2 x Buzunar Interior.Păstrați mici pentru sticla de apa, cani, umbrela etc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe