.

.

RGIII PIERDEREA PARULUI CLINICA SAMPON w/Un singur activ panax ginseng extract de rădăcină pentru atenuarea caderii parului si hranirea scalpului(520ml/18.5 fl.oz.

RGIII PIERDEREA PARULUI CLINICA SAMPON w/Un singur activ panax ginseng extract de rădăcină pentru atenuarea caderii parului si

RON 49.98

Suma
În stoc

✅ GINSENG ROȘU SAPONINA (1.000 ppm) - vom folosi doar 6 ani Ginseng Roșu din Coreea care a trecut de 280 de testare a calității de KGC Coreea de Ginseng Cooperare, să consolideze parul de la radacina pentru mai bogată, mai puternică de păr. ✅ SĂNĂTOS REGENERAREA PARULUI - sampon nostru are cele mai avansate din punct de vedere clinic de refacere a parului ingrediente pentru a reduce subtierea, pierderea parului si stimuleaza regenerarea. ✅ De ÎNCREDERE BRAND - Made in Coreea, Ministerul pentru Siguranța Alimentelor și medicamentelor Aprobate.Vom sta ferm în spatele nostru complet de 100% SATISFACȚIE de GARANTARE.Suntem cruzime gratuit, fără testarea pe animale. ✅ CLINIC TESTAT - testat clinic și dovedit de a reduce subtierea parului, prin promovarea rezistenței părului și grosime cu un volum crescut & reducerea rupere.Rezultatele pot varia.*. ✅ NATURALE ȘI în condiții de SIGURANȚĂ - formulă cu mulți naturale și ingrediente benefice. ????FARA Parabeni, ????Fără Gluten și ????Cruzime Gratuită.Pentru toate tipurile de par si toate genurile.În condiții de siguranță și eficient pentru păr vopsit.RGIII (RG3) este certificat și patentat Anti Hair loss Sampon făcut în Coreea.

Caracteristicile declarate

Produse conexe