.

.

Clar inel de silicon mucegai pentru personal de luare de bijuterii, rășină consumabile DIY B-02 DIMENSIUNE Aur 4.5,5.5,7,8. Negru 8,9,10.5,11.75.

Clar inel de silicon mucegai pentru personal de luare de bijuterii, rășină consumabile DIY B-02 DIMENSIUNE Aur 4.5,5.5,7,8. Negru

RON 35.60

Suma
În stoc

Face propriile bijuterii la domiciliu.Clar pentru vizibilitate și flexibil pentru îndepărtarea ușoară.Instrucțiunile incluse cu orice ordine.Silicon de înaltă calitate pentru durabilitate.Artizanale forme și modele.Clar inel de silicon mucegai pentru personal de luare de bijuterii, rășină consumabile DIY B-02 DIMENSIUNE Aur 4.5,5.5,7,8. Negru 8,9,10.5,11.75. Face propriile bijuterii la domiciliu!Acesta este clar un mucegai silicon realizate din silicon de înaltă calitate, pentru a face personal rășină inele la domiciliu ca un proiect DIY.Mi ușor să arunce matrite de silicon mare lucru cu rășină epoxidică, sclipici, pigmenți de culoare și mai mult.În fiecare cumpărare va oferi un tutorial detaliat despre cum să folosiți noastre matrite.Matrite sunt făcute pentru a reproduce forma, asa ca a cumpara un mucegai oferă un număr aproape nelimitat de ori, puteți da un du-te pentru imaginatia ta.Economisi timp, economisi bani și de a fi unic.Mi matrite de silicon asigura ușor de turnat rasina de tehnologie și am transporta o varietate de mai multe stiluri și dimensiuni, astfel încât a verifica afară magazinul meu pentru mai multe caracteristici.Mulți cumpărători ezita să cumpere atunci când le-a plăcut ideea sau obiectul, cauza este în căutarea complex sau nu familiar, ceea ce nu este cazul pentru că ai nevoie doar de a cumpăra rășină pentru a începe - apoi se adauga sclipici, pigmenți de culoare, aur, frunze, flori uscate etc. Oferim nelimitat de Asistență pentru Clienți și de a oferi un tutorial daca vreun client se simte ca nu sunt folosind elementul corect.Astfel de sarcini, cum ar fi turnare de a dezvolta personal ambarcațiuni de îmbunătățire calificare, urmărește creativitate mai mare, oferind astfel o aventură și, eventual, chiar un nou hobby.Material; Material Silicon pentru; rășină Epoxidică Mucegai de a face; Instrucțiuni - Suport Inclus - acces Nelimitat Customer support - ne un mesaj! - RĂȘINĂ EPOXIDICĂ ȘI INELE NU sunt INCLUSE- -PERMITE TIMP PENTRU MANIPULARE - -TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL - mucegaiuri Noastre sunt frecvent utilizate pentru a arunca următoarele materiale : Uretan (poliuretan) Tencuiala Hydrocal, Hydrostone Poliester turnare de rășină de topire Scăzut metale (mucegai viața poate fi scurtă) de Ciment, Beton Epoxidic Săpun Ceara.

Caracteristicile declarate

Produse conexe