.

.

Cabilock Mătură Mop Suport Montat pe Perete Mop Rack de Cârlig Umeraș Mop Prindere de Perete Baie Organizatorul pentru Dulap Baie Bucatarie (Negru)

Cabilock Mătură Mop Suport Montat pe Perete Mop Rack de Cârlig Umeraș Mop Prindere de Perete Baie Organizatorul pentru Dulap

RON 24.98

Suma
În stoc

Mătură și Mop Raft de Depozitare Îngroșa cârlig solid, care nu se va rupe.Mătură și Mop Raft de Depozitare Adoptarea de materiale premium, acest produs este durabil, la îndemână și mult timp de utilizare.Mătură și Mop suport de Stocare de Înaltă densitate spațiu material aluminiu, de înaltă anti - coroziune performanță, fara rugina.Mătură și Mop Raft de Depozitare Simplu aspect elegant, creând un confortabil mediu de stocare.Mătură și Mop Raft de Depozitare a Crește baie, spatiu de depozitare.Descriere Acest produs poate fi folosit ca un raft de depozitare sau ca ornament.E grozav pentru decor de perete și raft de depozitare, și economisește mai mult spațiu pentru baie înguste.Aceste montat pe perete rafturi sunt realizate din material rezistent pentru a vă păstra bunurile stocate în siguranță.Caracteristici - Culoare : Negru.- Material : Aluminiu.- Dimensiuni : Aproximativ 17. 00 X6. 00 X5. 00cm/ 6. 68 X2. 36 X1. 97inch.- Adoptarea de materiale premium, acest produs este durabil, la îndemână și mult timp de utilizare.- Creșterea baie, spatiu de depozitare.- Îngroșa cârlig solid, care nu se va rupe.- Densitate mare spațiu material aluminiu, de înaltă anti - coroziune performanță, fara rugina.- Simplu aspect elegant, creând un confortabil mediu de stocare.Pachetul include 1 x set de stocare cârlige.

Caracteristicile declarate

Produse conexe