.

.

Ruko Drone cu Camera pentru Adulți 4K, 78 de Minute Timp de Zbor GPS în timp Drone, Motor fără Perii, 5G FPV Transmisie, punct de Referință Zbura, Auto se Întoarcă Acasă, Urmați-Mă, Potrivit pentru Incepatori (3 Baterii)

Ruko Drone cu Camera pentru Adulți 4K, 78 de Minute Timp de Zbor GPS în timp Drone, Motor fără Perii, 5G FPV Transmisie, punct

RON 56.60

Suma
În stoc

【???????? ???????????????? ???????????????????????? ????????????????】Unul inteligent de zbor baterie oferă un maxim de zbor de 26 de minute.Dar Ruko U11 Pro Vine cu 3 baterii.Se va prelungi timpul de zbor la 78 minute cu totul (3*26mins), a vă îmbogăți fericit timp de zbor!NU utilizați baterii de la alte branduri, care poate provoca o problemă de produs sau de siguranță!. 【???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????????】Cameră cu Absorbție de Șoc titularul vă permite să captura 3840x2160 pixeli Ultra HD. 120°FOV și 90°reglabil obiectiv vă permite să vedeți lumea dintr-o perspectivă mai mare.Se va face calatoria mai memorabile. 【???????????? ???????????????? ????????????????????????】Echipat cu GPS si GLONASS Sistemul de Navigație prin Satelit.Drona va reveni în mod automat atunci când în baterie sau de control.Funcția GPS vă permite dvs. de zboruri cu deplină încredere.Tu nu va pierde drone.Este foarte ușor de utilizat pentru incepatori. 【???????????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????】Se întoarcă Acasă, Urmați-Mă, Punct de Interes, și punct de Referință funcția de ajutor pentru zbor la propria ta va inteligent, concentrându-se pe fotografie și creație în diverse activități în aer liber, Vânătoare, Pescuit, Alpinism, Camping, Drumetii, etc. 【???????????? ???????????????????????? & ????????????????????????????】Acesta susține fluxul optic de poziționare și de poziționare GPS.Fluxul optic de poziționare vă oferă o siguranță interioară de zbor în timp ce de poziționare GPS oferă un loc mai liber și stabilizat în aer liber zbor.Ele ajuta, de asemenea, drona precis de blocare înălțimea și hover stabil pentru a obține performanțe mai bune fotografii sau clipuri video.Greutate : 9.81 oz.Max Timp de Zbor : 26 Minute (Pe baterie).Tip baterie : 7.6 V 1900m Ah Li-Po Baterie.Timp De Încărcare : Aproximativ 2,5 Ore.Dimensiune : 5.9*3.94*2.36 inch (Pliat).Rezoluție foto : 3840 X2160 P.Max FPV Gama de Transmisie : 1640 ft.Max Gama de Control : 1640 ft.Inaltime Max : 393 ft. 1. TF Card : Maxim 32 GB (Cardul Nu este Inclus). 2. Telefon compatibil : Trebuie să suport dual-band Wi-Fi (2.4 GHz și 5 GHz), și este necesar sistem de operare i OS v9.0 (sau mai sus) și Android v5.0 (sau mai sus). 3. Administrația Federală a Aviației necesită înregistrare pentru această dronă pentru a zbura în SUA.

Caracteristicile declarate

Produse conexe