.

.

Câine mic Pulover Pisica Catel de Iarnă Haină Călduroasă de Companie Vreme Rece Cozy Fleece Haine Drăguț pulover Pulover pentru Caini de talie Mica Fată Băiat (Medium, Roz)

Câine mic Pulover Pisica Catel de Iarnă Haină Călduroasă de Companie Vreme Rece Cozy Fleece Haine Drăguț pulover Pulover pentru

RON 21.98

Suma
În stoc

【Mic Câine Pulover】Acesta este un mic câini pulover, potrivit pentru pui, si le pot oferi cu un cald acoperă în iarna rece sau după ce-și radă părul.Greutatea sa este lumină și nu va povară catelusul tau.După câini pus pe acest pulover, acestea nu pot decât să simt caldă și confortabilă în timpul iernii, dar, de asemenea, să păstreze curat de părul lor. 【Tesatura moale】Acest pulover de iarna este fabricat din fleece moale tesatura, astfel încât animalele de companie nu se va simți obiecte dure ajungă la piele.Este potrivit pentru a purta în cameră, care poate păstra animalele de companie întotdeauna cald în vreme rece. 【Grijuliu de Design】este elastic de proiectare pe gât, picioare și coadă, care nu este doar convenabil pentru a pune pe și decolare, dar, de asemenea, poate preveni pierderea căldurii generate de câine de disipare.Pe partea din spate a pulover, există un rând de butoane pentru tine să se îmbrace și dezbrace cainele tau.În plus, lungimea de acest pulover nu va afecta cainele e normal toaleta. 【】 Dimensiune Există 4 dimensiuni diferite de a alege de la.Câinii a căror lungime spate este mai mică decât 25cm/9.8 și o greutate de 2~3 kg/4.4~6.6 lb sunt potrivite pentru M. Câini a căror lungime spate este în termen de 30 cm/11.8 și cântărire, 3~4.25 kg/6.6~9.4 lb sunt potrivite pentru L. Câini cu lungimea de 35cm/13.8 și o greutate de 4,25~6kg/9.4~13.2 lb sunt potrivite pentru XL.Câinii a căror lungime spate este de mai puțin de 40cm/15.7 în și o greutate de 6~9 kg/13.2~19.8 lb sunt potrivite pentru XXL. 【Acorde o Atenție】culoarea poate fi ușor diferit datorită diferenței monitor.Deoarece dimensiunea este măsurată manual, nu poate fi o eroare de 2~3 cm, vă rugăm să înțelegeți.Cel mai important lucru este, vă rugăm să măsurați lungimea de câine înainte de a cumpăra, și de a alege mărimea potrivită, bazată pe dimensiunea diagramă.Greutatea de date este numai pentru referință, vă rugăm să măsoare cainele sau pisica inainte de a cumpara.

Caracteristicile declarate

Produse conexe