.

.

uxcell Lemn Buton Sus Bujii 3/8 Inch Cires Mobilier din Lemn masiv Prize 9/25 Inch Inaltime 50 Buc

uxcell Lemn Buton Sus Bujii 3/8 Inch Cires Mobilier din Lemn masiv Prize 9/25 Inch Inaltime 50 Buc

RON 18.98

Suma
În stoc

Practic Părți - Bun pentru completarea inestetice orificiile pentru șuruburi; poate fi instalat cu ușurință cu lipici lemn.Largă Utilizare - Poate fi folosit pentru o varietate de artizanat, prelucrarea lemnului și mobilier de proiecte.Aspect decorativ - atunci Când este complet așezat, cap buton iese deasupra suprafeței de lemn și peste orificiul pentru șuruburi de margine adăugarea unui aspect mai decorativ.Fixare sigura - Usor conic plug organism asigură o strângere sigură; Lemn de cereale se execută în direcția latime plug pentru cea mai bună potrivire.Pictate Sau Colorate - Pentru o perfectă lemn-culoare se potrivesc sau pentru a accentua contrastul.Caietul De Sarcini : Se Potrivesc Hole Dia. : 10 mm / 3/8"(aprox.) De Jos În Sus Dia. : 11mm / 7/16"(aprox.)Înălțime totală : 9mm / 9/25"(aprox.) Material : Cires; Finisaj : Polishing Color : Lemn Color Package Inclus : 50(+/-2%) x Lemn Button Top Prize Descriere : 1. Practic Părți - Bun pentru completarea inestetice orificiile pentru șuruburi; poate fi instalat cu ușurință cu lipici lemn.2. Largă Utilizare - Poate fi folosit pentru o varietate de artizanat, prelucrarea lemnului și mobilier de proiecte.3. Aspect decorativ - atunci Când este complet așezat, cap buton iese deasupra suprafeței de lemn și peste orificiul pentru șuruburi de margine adăugarea unui aspect mai decorativ.4. Fixare sigura - Usor conic plug organism asigură o strângere sigură; Lemn de cereale se execută în direcția latime plug pentru cea mai bună potrivire.5. Pictate Sau Colorate - Pentru o perfectă lemn-culoare se potrivesc sau pentru a accentua contrastul.

Caracteristicile declarate

Fit Hole Dia.:
10mm / 3/8(approx.)
Bottom Top Dia.:
11mm / 7/16(approx.)
Total Height:
9mm / 9/25(approx.)
Material:
Cherry; Finish
Color:
Wood Color
Package Included:
50(+/-2%) x Wood Button Top Plugs
Description:
1. Practical Parts - Good for filling in unsightly screw holes; can be installed easily with wood glue. :
2. Wide Use - Can be used for a variety of craft, woodworking and furniture projects. :
3. Decorative Look - When fully seated, button head protrudes above the wood surface and over the screw hole edge adding a more decorative look. :
4. Secure Fit - Slightly tapered plug body ensures a tight secure fit; Wood grain runs in the direction of the plug width for best match. :
5. Painted Or Stained - For a perfect wood-color match or for accentuated contrast. :

Produse conexe