.

.

KF 10-Priză de Metale Grele prelungitor cu Cablu Lung, Montat pe Perete din Aluminiu Atelier prelungitor Priza cu buton de pornire, 15A,125V,1875W, Negru (10 FT)

KF 10-Priză de Metale Grele prelungitor cu Cablu Lung, Montat pe Perete din Aluminiu Atelier prelungitor Priza cu buton de pornire,

RON 48.98

Suma
În stoc

【10 Puncte】 : 10 larg distanțate prize cu cablu lung, montabil prelungitor 1875 W 15 A, 125 V, 60 Hz.Oferim 4 suruburi, se poate monta oriunde ai nevoie. 【Material rezistent】 : aliaj de Aluminiu heavy duty materiale metalice, rezistență ridicată la uzură grele montare pe perete cablu de alimentare protejează circuitele de foc, impact sau rugina, și previne urme de lovituri și zgârieturi. 【Protecție la suprasarcină】 : cablu lung comutator de putere cu 15 disjunctor, de înaltă calitate circuit breaker a fost asamblat pentru protecție la suprasarcină; acest prelungitor va reduce automat puterea atunci când se lucrează curent depășește curentul nominal, pentru a preveni supraîncărcarea circuitelor și de a proteja dispozitivele de piroane, foc sau alte cazuri nesigure. 【Utilizate pe scară largă】 : Lung prelungitor prelungitor perfect pentru sub birou, electrice și electronice, dispozitiv sau echipament, cum ar fi electrocasnice, computere, imprimante și instrumente de putere, poate fi folosit pentru acasă, la școală, lnire, birou, garaj, depozit si fabrica. 【Certificarea în materie de siguranță și Garanție】 : KF, SGS aprobate și publicate (conform cu UL STD, NR.1363 de la CSA STD C22.2 Nr. 308), servicii client Prietenos.Dimensiune : 10 FT.

Caracteristicile declarate

Produse conexe