.

.

Albastru-Ra de Pescuit, de Vânătoare de Înaltă Viteză Praștie Catapulta Kit cu Vedere Infrarosu&Rolă de Pescuit Magnetic Muniție Husă și Săgeata Pungă (cu Muniție și Săgeata Husă)

Albastru-Ra de Pescuit, de Vânătoare de Înaltă Viteză Praștie Catapulta Kit cu Vedere Infrarosu&Rolă de Pescuit Magnetic Muniție

RON 113.98

Suma
În stoc

☞COMPLETĂ de PESCUIT PRAȘTIE SET : 1 * Pescuit Praștie ,1 * Rolă de Pescuit , 1 * Vedere Infrarosu cu Laser ,2 * Pescuit Benzi ,1 * Munitie trupa ,2 * Praștie de Pescuit, darts,2* Fotografiere Bile de Oțel,1 * 1 Foarfeca* piele Muniție Sac de transport 1* piele Săgeată Buzunar. ☞ Într-ADEVĂR de PROTECȚIE și CONVENABIL:Magnet Design de Protecție a Mâinii .Face posibil pentru a proteja mâna ta și de siguranță, Nu este nevoie să se pregătească mai multe tipuri de unelte de protecție.Muniție alimentare puternic magnet design,nici o amenințare de cădere,are un bun acces la muniție, dar încă nu este foarte sigură. ☞FOTOGRAFIERE PRECISĂ : Praștie cu Vedere infrarosu & Lanterna, o gamă completă de mai mult de o orientare precisă punct,Primăvară accelereaza, puterea este mai mare. ☞GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII : poate fi utilizată nu doar pentru fotografiere bile de oțel, dar, de asemenea, săgeți de fotografiere!Folosit pentru exterior concurență și de fitness catapulta, de Vânătoare, de Pescuit, Exercițiu, Joc de competiție,Părinți Și Copii sau Adolescenti Joc Interactiv, de asemenea, pentru boutique collection. ☞BUCURAȚI-vă DE DISTRACȚIE DE CONCURENȚĂ Albastru-Ra pescuit praștie Nu este numai potrivit pentru pescuitul de vară și de iarnă de pescuit, dar, de asemenea, potrivite pentru interior și în aer liber, concursuri de tir.Active în atmosferă în timpul Prieteni de partid jocuri, juca, corp Puternic și Mai concentrată în excursii în aer liber.Albastru-Ra de la undita de Pescuit, de Vânătoare Praștie Catapulta Kit cu Infraroșu Sight100% GARANȚIE vă Rugăm să nu ezitați să contactați cu noi direct, dacă nu sunteți complet mulțumit, sau confuz despre cum să-l folosească.Vom rezolva toate problema ta cu cea mai mare sinceritate.Caietul de sarcini : Material : ABS + inox steel Weight : 1.3 KGSize : 11.8"*9.45"(30 CM*24 CM) Ce se poate obține după cumpărare? 1 * Pescuit Praștie 1 * Rolă de Pescuit , 1 * Vedere Infrarosu cu Laser 2 * Pescuit Benzile 1 * Munitie band 2 * praștie de pescuit, darts 1 * Fotografiere Bile de Oțel 1 *foarfeca. 1* piele Muniție Sac de transport 1* piele Săgeată Pocket Warning : Păstrați în condiții de siguranță. : Supravegherea unui Adult necesare atunci când este utilizat de către copii.

Caracteristicile declarate

Produse conexe