.

.

YONEYAN Stradă Moderne, Arta de Perete de Culoare Graffiti Bărbat și Băiat Ascunde în Spatele de Perete Postere Pe Panza de benzi Desenate Bansky Art Decor de Perete pentru Camera de zi Dormitor Întins și Încadrată Ușor să Stea(24 Wx36 H)

YONEYAN Stradă Moderne, Arta de Perete de Culoare Graffiti Bărbat și Băiat Ascunde în Spatele de Perete Postere Pe Panza de benzi

RON 29.28

Suma
În stoc

▶PICTURA PANZA DIMENSIUNE : 24x36 cm (60x90cmx1p). ▶UȘOR DE întreținut : Vom folosi de înaltă calitate, canvas tablouri, care poate fi ușor șters cu o cârpă. ▶GATA SĂ STEA : Fiecare panou din panza printuri de arta deja întins pe din lemn masiv, rame, galerie înfășurat, cu cârlige, ușor pentru a bloca. ▶APLICAȚIE : idee Mare pentru interior decor de perete din casa, cum ar fi dormitor, baie, living, bucatarie, camera de oaspeti, birou, magazin de decor etc. ▶Cel MAI frumos CADOU : alegere Buna ca cadou iubitului tau, colegii, familiile și prietenii.Face loc de trai mai colorat și plin de viață.Serviciu de trezire viața ta.Face camera mai confortabilă și inovatoare.Decoreaza camera de studiu unic,confortabil și confortabil.Lasa-ti baia fi imaginativ și plăcută.

Caracteristicile declarate

Produse conexe