.

.

KIHOARL 4 Buc Lilieci Decor de Perete Lilieci Arta de Perete Panza de Imprimare,de Epocă, Retro Hipster Gotic Decor de Perete Goth Arta Gotică Cadouri pentru Casa Living Dormitor Decor de Birou(Neînrămate,8x10 cm)

KIHOARL 4 Buc Lilieci Decor de Perete Lilieci Arta de Perete Panza de Imprimare,de Epocă, Retro Hipster Gotic Decor de Perete

RON 25.98

Suma
În stoc

【EPOCĂ BAT de DESIGN】Această epocă gotică lilieci decor de perete model postere caracteristică imagini diferite de lilieci,Clasic, de epocă, alb și negru,Cadou pentru steampunk, goth fani. 【ÎNALTĂ CALITATE LILIECI PERETE DECRO】100% pânză de Înaltă calitate de imprimare poster și mâna pulverizat acoperiri rezistente la UV,Epson 11 culori giclee print,imagine Clară, ecologic și în condiții de siguranță. 【NICI RAME INCLUSE】Acest produs are nici un cadru,puteți alege stilul și culoarea de rama care se potriveste gustul tau personal și decor acasă.Acestea pot fi incrustate cu aur, argint, negru, alb frontiere sau mai mult.Este, de asemenea, frumos să stea ca un poster cu nu este nevoie pentru addtional cadru. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】vintage desen postere pot fi aplicate pe scară largă pentru sarbatoarea de Halloween, petreceri tematice, petreceri aniversare, petreceri în costume, spectacole, petreceri, precum și de zi cu zi acasă decorare, potrivit pentru decorarea acasă, la birou, living, dormitor, scena, bar, apartament, etc. 【】 DIMENSIUNE panza de imprimare este de 8" X 10" (20cm X25cm).4 pc-uri în total.

Caracteristicile declarate

Produse conexe