.

.

L-SHISM Instrumente 4 Culori pentru prelucrarea Lemnului Turbo Avion Putere Atașament pentru Polizor unghiular Sculptură în Lemn Instrument (Culoare : Gri)

L-SHISM Instrumente 4 Culori pentru prelucrarea Lemnului Turbo Avion Putere Atașament pentru Polizor unghiular Sculptură în Lemn

RON 27.00

Suma
În stoc

- Polizor unghiular atașament : O performanță înaltă sculptură în lemn instrument, Polizor unghiular atașament.Potrivit pentru polizoare unghiulare, polizoare de mână, etc. - Durabil : Forjate din oțel de tungsten, mai puternic și mai durabil. - 4 Dinti : Dă-o netedă și controlabile de tăiere și sculptură de acțiune pentru a maximiza performanta de taiere. - Ușor de utilizat : ușor de utilizat și Ușor de utilizat, permițându-îndepărtarea unor cantități mici sau mari de material. - Domeniul de aplicare : Pentru toate tipurile de moale si tare, lemn.Poate fi folosit pentru prelucrarea lemnului, sculptură în lemn, rădăcină de sculptură, lustruire tăvi de ceai, mese de cafea, etc. Descrieri : Pentru 16mm deschidere polizor unghiular atașament patru dinti de frezat cutter Specifications : Compatibil cu : Pentru 16 mm Deschidere Unghi Grinder Teeth Tip : Plat teeth Tooth cantitate : 4 Material : Tungsten din oțel alloy Color : Negru, Rosu, Albastru, Grey Uses : șlefuire avion, slefuire arc Scope de aplicare : Lemn Sapaturi, Nivelare Lemn, ect.Diametru interior : 16mm Outer diametru : 90mm Features : - Polizor unghiular atașament : O performanță înaltă sculptură în lemn instrument, Polizor unghiular atașament.Potrivit pentru polizoare unghiulare, polizoare de mână, etc.- Durabil : Forjate din oțel de tungsten, mai puternic și mai durabil.- 4 Dinti : Dă-o netedă și controlabile de tăiere și sculptură de acțiune pentru a maximiza performanta de taiere .- Ușor de utilizat : ușor de utilizat și Ușor de utilizat, permițându-îndepărtarea unor cantități mici sau mari de material.- Domeniul de aplicare : Pentru toate tipurile de moale si tare, lemn.Poate fi folosit pentru prelucrarea lemnului, sculptură în lemn, rădăcină de sculptură, lustruire tăvi de ceai, mese de cafea, etc. Măsuri De Precauție Înainte De Utilizare : 1. Alege o înaltă calitate, polizor unghiular, de preferință cu un mâner, nu scoateți protecție cover2. Ține-ți mâinile strânse atunci când lucrați, nu vă distragă atenția, asigurați-vă că opriți alimentarea atunci când vă opriți de lucru.3. Când începe să utilizați, poloneză, un pic mai puțin material, în caz contrar acesta va rebound cu ușurință.4. Repara lemn lustruit și de a proteja tine (cum ar fi mănuși și ochelari de protecție) Ambalate Incluse : 1 x Patru - tv cu dinti de freza.

Caracteristicile declarate

Produse conexe