.

.

DZXCHM Reglabil Carbura burghie Balama Gaura Deschizator de Plictisitor Vârf de Foraj Instrument pentru prelucrarea Lemnului Cutter (Culoare : așa Cum se Arată, de Dimensiune : Unul Mărime)

DZXCHM Reglabil Carbura burghie Balama Gaura Deschizator de Plictisitor Vârf de Foraj Instrument pentru prelucrarea Lemnului

RON 111.80

Suma
În stoc

1. Lama este fabricata din aliaj, perfect tehnologia de sinterizare, ascuțite și speranță de viață lungă. 2. Poziționarea este fabricat din pulbere de aliaj de turnare, face uz de curba de design. 3. Ar putea fi folosit pentru cele mai multe portabile burghiu/burghiu fără fir/masă de foraj. 4. îndepărtarea și burghiu Special demontabil strongback design face burghiu mai ușor. 5. pentru produse din lemn, gaura de foraj cu gaură buna. 1. Lama este fabricata din aliaj, perfect tehnologia de sinterizare, ascuțite și speranță de viață lungă.2. Poziționarea este fabricat din pulbere de aliaj de turnare, face uz de curba de design. 3. Ar putea fi folosit pentru cele mai multe portabile burghiu/burghiu fără fir/masă de foraj 4. îndepărtarea și burghiu Special demontabil strongback design face burghiu mai ușor.5. pentru produse din lemn, gaura de foraj cu gaură buna.Caietul de sarcini : Material : Burghiu Bit Diameter : 15mm/20mm/25mm/30mm/35mnotes : din Cauza diferitelor afișează și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.Multumesc!!!Vă rugăm să permiteți-1-2mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Cantitate : 1 set The imagine este luată în natură, unele diferența de culoare nu este o problemă de calitate.

Caracteristicile declarate

Material:
Drill Bit
Diameter:
15mm/20mm/25mm/30mm/35m
notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks! :
Please allow 1-2mm measurement deviation due to manual measurement. :
Quantity :
1 set
The picture is taken in kind, some color difference is not a quality problem :

Produse conexe