.

.

YDSL Moale Planta Cravată, Grădină, Sârmă Cravată pentru Plante Grele Reutilizabile Planta poftă de mâncare Legături pentru Gradinarit Home Office (Verde, de 32,8 metri)

YDSL Moale Planta Cravată, Grădină, Sârmă Cravată pentru Plante Grele Reutilizabile Planta poftă de mâncare Legături pentru Gradinarit

RON 13.98

Suma
În stoc

【Premium Material】- a Făcut de înaltă calitate din metal și plastic, aceste grădină legături de sârmă sunt durabil, robust și flexibil.Verde va deveni cel mai bun-de culoare ascuns în grădină, ajutând poftă de mâncare legături finaliza lucrările lor fără să apară deranjantă în plante. 【Moale-Tăiate & Reutilizabile】- suprafata de cauciuc moale, este foarte buna si nu va deteriora tulpina de plante în timp ce menținându-le în creștere într-o anumită poziție.Reutilizabile și mai ecologic. 【Flexibil si Robust Suport】- Aceste grădinărit verde casetele pentru plante au o mare flexibilitate și poate fi îndoit la diverse forme de ușor.Și materii prime de înaltă calitate oferă un suport mai puternic. 【Versatil de Utilizare】- Această grădină flexibil banda nu este doar perfect pentru pomi, viță de vie, plante agatatoare, roșii, dar, de asemenea, potrivite pentru gard, interioare sau exterioare decoratiuni, BRICOLAJ, etc. Este, de asemenea, un mare cadou pentru prietenii sau familia ta care iubesc grădinărit!. 【24 Oră de Servicii pentru Clienți】- Ne furnizează 24-ore customer service on-line, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau sugestii.YDSL are reale a clienților în considerare nevoile și de a folosi partea de sus-materiale de calitate pentru a crea practice și accesibile legături de plante.Nu puteți merge în neregulă cu YDSL e gradina verde legături!Caietul de sarcini : 1. Material : TPR 2. Net Greutate : 240g 3. Lungime : 10 M/ 39.3" 4. Diametru : 5mm/ 0.2" 5. Informații pachet : 1 x 32.8 picioare Grădină Sârmă Cravată 6. Culoare : Verde 7. Caracteristică : de Culoare Verde, Suport Robust, Flexibil, Reutilizabil, Multifuncționale de Ce să Alegeți YDSL Moale Legături pentru Plante? - Suficient de flexibil pentru a fi îndoit în diferite forme. - Suficient de mult pentru a satisface dvs. de zi cu zi utilizare grădinărit. - Ușor, dar robust, ușor de utilizat, și nu vor fi deteriorate cu ușurință.

Caracteristicile declarate

1. Material:
TPR
2. Net Weight:
240g
3. Length:
10M/ 39.3
4. Diameter:
5mm/ 0.2
5. Package Information:
1 x 32.8 feet Garden Wire Tie
6. Color:
Green
7. Feature:
Green Color, Sturdy Support, Bendable, Reusable, Multifunctional
Why Choose YDSL's Soft Ties for Plants? :
- Flexible enough to be bent into various shapes. :
- Long enough to meet your daily gardening use. :
- Lightweight but sturdy, easy to use, and will not be damaged easily. :

Produse conexe