.

.

yanbirdfx Nealunecoase Plastic tocător de Alimente de Tăiere Bloc Mat Instrument de Bucatarie Cook Consumabile - Caise

yanbirdfx Nealunecoase Plastic tocător de Alimente de Tăiere Bloc Mat Instrument de Bucatarie Cook Consumabile - Caise

RON 198.20

Suma
În stoc

Mare anti-alunecare de bord oferă un mediu stabil și plat de bază de tăiere și previne zgârieturile de pe tejghea.Prelucrate textura de suprafață împiedică cuțitul de la alunecarea departe.Acest tocator poate fi închis sau frumos stocate într-un suport care va arata minunat pe blat.Pur și simplu ștergeți camerelor curate cu apă și săpun după utilizare, acestea sunt, de asemenea, complet masina de spalat vase în condiții de siguranță pentru efort cu adevărat curat.Din clasa alimentare material PP, sănătoase și ecologice, non-toxice și nu se lipesc de ulei sau absorbi apa.Caietul de sarcini : Mare anti-alunecare de bord oferă un mediu stabil și plat de bază de tăiere și previne zgârieturile de pe tejghea.Prelucrate textura de suprafață împiedică cuțitul de la alunecarea departe.Acest tocator poate fi închis sau frumos stocate într-un suport care va arata minunat pe blat.Pur și simplu ștergeți camerelor curate cu apă și săpun după utilizare, acestea sunt, de asemenea, complet masina de spalat vase în condiții de siguranță pentru efort cu adevărat curat.Din clasa alimentare material PP, sănătoase și ecologice, non-toxice și nu se lipesc de ulei sau absorbi apa.Nume produs : Tăiere Board Material : Clasa Alimentare PPApplication : Alimente de Clasificare, Ingredient, Fructe și Legume de Tăiere, etc. Caracteristici : de Înaltă și Joasă Temperatură Rezistente, Ușor de Curățat, Atârnă-capabil, Coroziune-Resistant Size : 29cm x 19cm x 0.23 cm/11.42" 7.48 x" x 0.09" (Aprox.) Note : din Cauza la lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Pachetul Inclus : 1 x Placa de Tăiere (Altele Nu sunt Incluse).

Caracteristicile declarate

Great anti-slip board provides a stable and flat cutting base and avoids scratches on counter top. Processed texture surface prevents the knife from slipping away. :
This chopping board can be hung up or neatly stored in a holder which will look lovely on your countertop. :
Simply wipe the boards clean with soapy water after use, they are also completely dishwasher safe for truly effortless clean up. :
Made of food-grade PP material, healthy and environmentally-friendly, non-toxic and don't stick to oil or absorb water. :
Item Name:
Cutting Board
Material:
Food-Grade PP
Application:
Food Classification, Ingredient, Fruit and Vegetable Cutting, etc.
Feature:
High and Low Temperature Resistant, Easy to Clean, Hang-able, Corrosion-Resistant
Size:
29cm x 19cm x 0.23cm/11.42 x 7.48 x 0.09 (Approx.)
Notes:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
Package Included:
1 x Cutting Board (Others Not Included) :

Produse conexe