.

.

Mașină repararea de piese de Înlocuire Ecran LCD touch scree și Digitizor de Asamblare Complet pentru Galaxy J6+, J4+, J610FN/DS, J610G, J610G/DS, J610G/DS, J415F/DS, J415FN/DS, J415G/DS (Negru) ( Culoare : Negru )

Mașină repararea de piese de Înlocuire Ecran LCD touch scree și Digitizor de Asamblare Complet pentru Galaxy J6+, J4+, J610FN/DS,

RON 69.40

Suma
În stoc

Despre product1. Inlocuire display LCD + touch screen digitizer asamblare pentru Samsung Galaxy J6+, J4+, J610 FN/DS, J610 G, J610 G/DS, J610 G/DS, J415 F/DS, J415 FN/DS, J415 G/DS. 2. Înlocuiți vechi, rupt, spart, deteriorat. 3. Face dispozitivul arata mai revigorant decât oricând. 4. Se potrivesc complet și de muncă. 5. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere. 6. Instalare profesională este foarte recomandat.Noi nu va fi responsabil odată ce ecranul este instalat.Înainte De Instalare Notes1. Sfaturi 1 : Test înainte de instalare Când testarea, nu scoateți nici un film protector sau tag-uri.Vă rugăm să acorde o atenție la problema de electricitate statică.Înainte de a încerca orice reparații, asigurați-vă că împământarea este un ESD (electro static de descărcare de gestiune) curea.Acest lucru va preveni electricitate statică de la deteriorarea componentelor electronice în telefon.Asigura purtați protecție pentru ochi și de a folosi precauție să nu taie degetul cu niște bucăți de sticlă. 2. Sfaturi 2 : Simulează testare de înlocuire Ecran este foarte fragil produs.Am puternic sugerăm să testați înainte de instalare.Vă rugăm să simulează testare, ceea ce înseamnă că telefonul mobil în afară, (placa de baza + LCD sau ecran) conectat cablu audio și de schimb noi, putere pe, testul este terminat.Dacă testul OK, vă rugăm să-l instalați.Dacă aceasta nu poate arăta, vă rugăm să ne contactați la prima dată.Și vă rugăm să nu-l forța să fie instalat în telefonul mobil.Noi nu va fi responsabil odată ce ecranul este instalat. 3. Sfaturi 3 : nu îndoiți cablul vă Rugăm să asigurați-vă LCD cablu nu îndoiți.Peste 90 de grade îndoit va provoca negru display.

Caracteristicile declarate

Produse conexe