.

.

Piscină Perete & Tile Perie ,18 Grele Vinil Aluminiu Lustruit Întors Capul Perie de Curățare Concepute pentru a Curata Peretii, Gresie, faianta & Gresie, Peri din Nylon Perie de Cap cu EZ Clipuri (Pol nu sunt Incluse)

Piscină Perete & Tile Perie ,18 Grele Vinil Aluminiu Lustruit Întors Capul Perie de Curățare Concepute pentru a Curata Peretii,

RON 29.90

Suma
În stoc

????【Calitate Premium si Multi-utilizare scenă】Lalapool 18" Aluminiu Piscină Perie de Curățare este fabricat de înaltă calitate din aluminiu si plastic ABS pentru rezistenta maxima si durabilitate, și de înaltă densitate nylon perie de plastic, nu deteriora piscină.Ideal pentru curățarea perete si placi de biliard ,home & hotel, de asemenea, adecvat pentru scrubing baie etaj,greblat frunze de pe acoperișuri. ????【Flexibil si Puternic】Conceput cu poli peri pentru a ajunge la cele mai dificile colțuri,metal suport oferă suficientă putere pentru a curăța bine piscină pereți. ????【Matura largă Zonă】Măsurare 18" lat, Perete Perie Deluxe oferă o mare matura zona pentru mai rapid de curățare.Margini curbate permite periajul de-a lungul colțuri.Se potrivește de extensie standard piscină poli. ????【Ușor Să Utilizați】18" deluxe perete perie,acesta este compatibil cu cele mai multe standard piscină poli.Cu EZ Clipuri pur și simplu conectați la telepole sau pol și periaj imediat. ????【Garanție】lalapool oferă produse premium pentru piscina in timp ce peste mai înalte standarde din industrie și oferă excelente pentru clienți.Cu o garanție pe viață, dacă ai vrea banii înapoi în orice moment, doar întreb.Lalapool a fost angajamentul de a furniza bun bazin de înot și accesorii de spa,în mod constant să urmărească îmbunătățirea calității , descoperiri tehnologice și grijuliu după-vânzare de servicii.Produsele noastre să încerce să rezolve diferite tipuri de probleme de întreținere piscină , astfel încât oamenii se pot bucura de un moment fericit din piscină.Simplifica Viața Ta!Dacă sunteți interesat de produsele și serviciile noastre,de ce să nu-l cumpere și experiență.Caracteristici ale acestui piscină perie : 1.Heavy duty din aluminiu înapoi și mâner,fortificate,Durabile și ușoare. 2.18 cm latime , Nylon si plastic peri,curat piscina mai eficient. 3.Se potrivește standard piscină poli. 4.Margini curbate , mai mult excelentă performanță de curățare pe bazin colț.Specificatii : Material : ABS & Aluminiu Articol Dimensiune : 17 x 5.3 x 1.7 cm Element greutate : 10.4 uncie Pachetul Include : 1* piscină perie.

Caracteristicile declarate

Produse conexe