.

.

Piscină Perie, 17 Piscină Alge Cap de Perie cu material Durabil de Spate si PVC Peri, Piscină Mături Perii pentru Curățare Piscină Țiglă de Perete și Piscina supraterana (Nu Pol Inclus)

Piscină Perie, 17 Piscină Alge Cap de Perie cu material Durabil de Spate si PVC Peri, Piscină Mături Perii pentru Curățare Piscină

RON 19.98

Suma
În stoc

【CALITATE PREMIUM】piscină peria este realizata din plastic rezistent peri (nu-i ușor să cadă), buna protectie pentru piscina țiglă de perete~. 【UMANIZAT DESIGN】piscină peria are un 47°unghi ocupa ajută pentru a curăța în mod eficient, margini curbate permit să curățați colț al piscinei. 【SIMPLU CONTECT】apăsați clema de pe piscină mătură pentru a repara un stâlp și se potrivește toate accesoriu standard poli de 1-1/6" dimensiune. 【MULTIPLE UTILIZĂRI】piscină perii pentru curățarea exterioară pereți sunt utilizate pe scară largă pentru a curăța piscine, podea și pașii. 【SERVICIU MINUNAT】5 luni garantie!Doar cumpăra piscină alge perie cu încredere, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile declarate

Produse conexe